Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Vatandaşlardan yoğun ilgi

Ormanpark’ta Sıra Geceleri Devam Ediyor

GÜNCEL
Vatandaşlardan yoğun ilgi

Ormanpark’ta Sıra Geceleri Devam Ediyor

Orman Park’ta Sıra Gecesi programlarının devam ettiğini belirten İşletme Müdürü Engin Berk, “Vatandaşlarımızın yoğun talepleri üzerine 15 Mart Pazar günü işletmemizde ‘Sıra Gecesi’ düzenlenecektir. Saat 20.00’da başlayacak etkinliğimiz için bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen hemşerilerimiz 291 08 78 numarasını arayabilirler” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş tarafından işletilen Ormanpark, Şanlıurfa bölgesi ile özdeşleşen ‘Sıra Gecesi’ geleneğini Sakaryalılar ile buluşturmaya devam ediyor. İşletme Müdürü Engin Berk, “İşletmemizin hizmet kalitesiyle dört mevsim misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Düzenlediğimiz Sıra Gecelerine tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

15 Mart Pazar
Yenilik getiren Sıra Geceleri ile köklü bir geleneği Sakaryalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Berk, “Vatandaşlarımızın yoğun talepleri üzerine 15 Mart Pazar günü işletmemizde ‘Sıra Gecesi’ düzenlenecektir. Saat 20.00 ‘da başlayacak etkinliğimiz için bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen hemşerilerimiz 291 08 78 numarasını arayabilirler” ifadelerini kullandı.


 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 4 =