Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Gönüllerince eğlendiler

BALGÖÇ’ten geleneksel 8 Mart kutlaması

GÜNCEL
Gönüllerince eğlendiler

BALGÖÇ’ten geleneksel 8 Mart kutlaması

Sakarya BALGÖÇ’ün düzenlediği 8 Mart Kadınlar Günü kahvaltısına katılan kadınlar Orkestra Balkan’ın müzikleriyle gönüllerince eğlendi


Sakarya Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BALGÖÇ) 10 yıldır geleneksel hale getirdiği 8 Mart kutlamasını bu yıl Kent Düğün Salonunda gerçekleştirdi. BALGÖÇ’ün düzenlediği 8 Mart Kahvaltısına çok sayıda davetli kadın katıldı. BALGÖÇ 8 Mart Kahvaltısına katılan kadınlar okunan şiirler ve Orkestra Balkan’ın müzikleriyle gönüllerince eğlendi. Programın açılışında genç kızların okudukları, günün anlam ve önemini belirten şiirler büyük beğeni topladı.

KUTLAMA GÜNÜ DEĞİL
8 Mart Kadınlar Günü Kahvaltı programının açılış konuşmasını yapan Sakarya BALGÖÇ Başkanı Erdinç Bilaloğlu, dernek olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne her zaman ayrı bir önem verdiklerini söyledi. 10 yıldır etkinlik düzenlediklerini belirten Bilaloğlu, 8 Mart gününün sadece bir kutlama günü olmadığının altını çizdi. Bilaloğlu, “8 Mart sadece bir kutlama günü değil aynı zamanda annelerimizi, eşlerimizi, kadınlarımızı hatırlama ve hatırlatma günüdür. Kadınlarımızın bizlerden o kadar çok hakları ve alacakları vardır ki, her gün kutlama yapsak borcumuzu ödemekte zorluk çekeriz” diye konuştu. Programda Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Erol Aydın da hazır bulundu.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 4 =