Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Macera Parkı büyük ilgi görüyor

Öğrencilerin büyük ilgisini görüyor...

GÜNCEL
Macera Parkı büyük ilgi görüyor

Öğrencilerin büyük ilgisini görüyor...

Ziyaret takvimine göre her gün bir okuldan öğrencilerin davet edildiği Macera Parkı’na giden Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu öğrencileri heyecanlı ve keyifli bir gün geçirdiler.

Belediye otobüsüyle sabah saatlerinde okuldan alınan ŞFKY öğrencileri gün boyu misafir edildikleri macera parkında uzman eğitimcilerin gözetiminde çeşitli aktivitelere katıldı. Güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde olduğu ve son teknoloji ekipmanlarının kullanıldığı macera parkında; 24 farklı parkurda yüksek ve alçak element oyunları olarak adlandırılan tırmanma duvarı, ip üzerinde yürüme, serbest atlayış ve ip kaydırağında 50 metre kayma gibi zorlu etapları başarıyla tamamlayan öğrencilerin yaşadığı heyecan görülmeye değerdi.

Okul Rehber Öğretmeni Yusuf Ertuğrul Ulema ve okul memuru İbrahim Sarıdemir’in öncülüğünde Macera Parkında gönüllerince güzel bir gün yaşayan Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu öğrencileri, örneklerine ancak Avrupa’da rastlanabilecek bir eğitici oyun merkezini hizmete sunan Büyükşehir Belediyesine ve merkezde görev yapan tüm uzman personele “Teşekkür” ettiler. Günün sonunda ise ŞFKY öğrencilerine katılım belgesi verildi.

1 Aralıkta hizmete açılan ve bugüne kadar 650 öğrencinin ağırlandığı Macera Parkının, hafta sonlarında vatandaşlara açılmasıyla ilgili hazırlıkların son aşamaya geldiği öğrenildi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 7 =