Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Başhekim istifa etti!

İstifasına sebep olarak ailevi nedenleri gösterdi

GÜNCEL
Başhekim istifa etti!

İstifasına sebep olarak ailevi nedenleri gösterdi

    Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zekeriya İlçe, görevinden istifa etti. İlçe istifasına sebep olarak ailevi nedenleri gösterdi.

10 AYDIR

Yazılı bir açıklama yapan İlçe, “Yaklaşık 10 ayı aşkın bir süredir yürütmekte olduğum Sağlık Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici ve Başhekim Vekilliği görevimden ailevi nedenlerle istifa ediyorum. Bu süre içinde gerek uyarı gerekse destek anlamında yakın desteğinizi gördüm. Tüm bu ilginiz için teşekkür ediyorum. Görev süremiz içerisinde hastanemizde, hastalarımızın daha iyi hizmet alabilmesi ve çalışanlarımızın daha konforlu bir ortama sahip olmaları için birçok değişim gerçekleştirilmiştir” dedi.

ÇALIŞMALARI

Görev süresi boyunva yaptığı çalışmalardan bahseden İlçe; Acil Servisler, Tıp Fakültesi, Poliklinikler ve ilave yatak çalışmalarından bahsetti. İlçe, “Böylece 10 ay içinde hastanemize yaklaşık 150 hasta yatağı, 55 yoğun bakım yatağı ve 7 amaliyat masası kazandırılmış oldu. Kısaca Yoğun Bakım yatak sayısı daha fazla olmak üzere Yenikent Devlet Hastanesi Büyüklüğünde bir hastane kazandırılmıştır” diye konuştu.

YENİ ATAMA

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile arasında bir süredir sıkıntılar olduğu dile getirilen Başhekim Zekeriya İlçe’nin istifasının kabul edilmesi durumunda yerine kimin atanacağı merak ediliyor.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 6 =