Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ünver'den bir vaat daha

"Çiftçiye mazotu 1.75 TL’ye vereceğiz"

GÜNCEL
Ünver'den bir vaat daha

"Çiftçiye mazotu 1.75 TL’ye vereceğiz"

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver; ilçe köy gezilerinin dışında Sakarya genelindeki Hıdırlez programlarına da katılarak, vatandaşlarla buluştu.

Geleneksel lavaşlı bulgur
İlçe, mahalle, köy bayır çamur sıcak soğuk demeden seçim çalışmalarını sürdüren MHP Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver, fırsat buldukça cemiyet ve hıdırlez programlarını da katılmaya özen gösteriyor. Hafta sonu Pamukova’da Ahılar Mahallesi’nde gerçekleşen Geleneksel Hıdırlez Etkinliğine partisinin Pamukova ilçe teşkilatı ile birlikte katılan Orhan Ünver, kılınan öğlen namazı sonrasında, köy gençliği tarafından dağıtılan yaklaşık 5 bin kişilik bulgur pilavı, lavaş ve ayran ikramını da tattı.

Eren Baba ve Karaman Baba’da dua
Hafta sonu gerçekleşen diğer bir Hıdırlez Programında ise; Adapazarı İlçesi’ne bağlı Işıklar Köyü’nde gerçekleşen Işıklar Köyü Eren Baba Türbesi Hıdırlez programına iştirak etti. Partisinin ilçe Başkanı İsmail Küçük ve Kadın Kolları yöneticisiyle birlikte gittiği Işıklar Köyü’nde Eren Baba Türbesi’nde dua eden Orhan Ünver ve beraberindekiler ardından Karaman Mahalle Muhtarlığı’nın tertiplediği Karaman Baba Hıdrellez Şenliği’ne de katıldı. Burada Muhtar Mustafa Çalık, Yenikent Derneği Başkanı Fikri Arslan ve davetlilerle görüşen Orhan Ünver, okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahileri dinleyerek, Karaman Baba Türbesini de ziyaret ederek, dua etti.

Köyken Mahalle olan yerler tekrar köy olacak
Vatandaşlarla tek tek sohbet eden MHP Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver; MHP iktidarında, değiştirecekleri Büyükşehir yasası ile birlikte Sakarya’daki kapanan beldeleri tekrar açacaklarını ifade eden Orhan Ünver, mahalle olan tüm köyleri tekrar eski köy statüsüne kavuşturarak, rahata kavuşturacaklarını söyledi. Ünver ayrıca MHP iktidarında çiftçiye mazotu 1.75 TL’ye vereceklerinin sözünü de verdi.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 5 =