Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

MHP Ünver'den ilginç seçim vaadi

Mahalle olan köylerimizi, tekrar köye dönüştüreceğiz

GÜNCEL
MHP Ünver'den ilginç seçim vaadi

Mahalle olan köylerimizi, tekrar köye dönüştüreceğiz

 

Kaynarca’da esnaf ve vatandaşlarla buluşan MHP Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver; İlçe esnafını ziyaret eden Orhan Ünver, burada ilçe halkının büyük ve sıcak ilgisiyle karşılaştı. Başkan İlçedeki taksiciler ve Kaynarca Medyası ile de görüştü. “Bizimle yürü Kaynarca” diyen Ünver; MHP iktidarında, Emekli aylıklarında sosyal güvenlik destek primi kesilmeyecek. Mazot, gübre ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak. Mazot, çiftçiye 1 lira 75 kuruş olacaktır” diyerek vatandaşlara devlet sözü verdi.

ÜNVER: “Kaynarca’nın sorunlarını yakından biliyoruz”
Vatandaşlardan partisi MHP ve kendisi için oy isteyen Orhan Ünver; partisinin Kaynarca İlçe Başkanı Niyazi Gökhan ve partililer ile birlikte gerçekleştirdiği Kaynarca buluşmasında; “Kaynarca bizim yabancısı olduğumuz bir yer değil. Hemşerilerimizin bildiği gibi 2014 Mahalli İdareler seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı adayı iken Kaynarca Belediye Başkan adayımız Mustafa Boğaz ile birlikte Kaynarcamızın bütün köy ve mahallelerini tek tek dolaştık. O zaman yaptığımız bu ziyaretler sayesinde Kaynarca’nın bütün sorunlarına vakıfız. 7 Haziran’da nasip olursa MHP iktidarında Sakarya Milletvekili olarak, ilçemizin tüm sorunlarını TBMM’de gündeme getirerek, çözüme kavuşturacağız” dedi.

“Büyükşehir yasasını değiştireceğiz”
Her zaman dediklerinin arkasında olduğuna vurgu yapan MHP Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver; “O zaman Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğum dönemde köylerimizin büyük sıkıntıya düşeceğini söylemiştik ve şimdi söylediğimiz gibide oldu. Vatandaşlarımız o zaman bizim sözlerimizi fazla dikkate almadılar ama bugün yaşayarak görüyorlar ki köylerde Büyükşehir yasasından dolayı büyük sıkıntılara girdi. Eğer bu hükümet devam ederse devamına yönelik oy kullanırlarsa bu sıkıntıları artarak devam edecektir. 7 Haziran Genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında değiştireceğimiz büyükşehir yasası ile yine eski sisteme dönerek, mahalle olarak yaşadıkları bu sıkıntılarından köylü vatandaşlarımız da kurtulacaktır” diye konuştu.

Orhan ÜNVER: “İkdarımızla, beldelerimizi geri kazandıracağız”
Hedeflerinin MHP’nin Sakarya ve ülke genelindeki birinci parti olmak olduğunu ifade eden Ünver; “Biz yüzde falan beklemiyoruz. Tek başına iktidar olmak istiyoruz. Bütün çalışmalarımızı birinci parti olmak üzerine yapıyoruz, İnşallah bunu 7 Haziran Pazar günü hep birlikte başaracağız. Kaynarcalı hemşerilerimiz bilhassa köydeki vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Bize diyorlar ki ‘su saatlerini sökecekmisiniz?’ Evet hepsini söküp atarak, yine eski şekline döndüreceğiz. Beldelerimizi iade edeceğiz, yine belde belediye başkanlıklarımız kurulacak ve yine mahalle statüsünden köy statüsüne dönecektir. Köylerimiz eski rahatlığına kavuşacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek, destek istedi

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 2 =