Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Hendek Noksel İlköğretim Okulu 4-G Öğrencilerinden Muhteşem Final

2023-2024 Eğitim öğretim yılının bitmesine sayılı günler kala Hendek Noksel İlköğretim İlkokulunun başarılı öğretmenlerinden Burcu Çatal Ticaret Merkezi Konferans salonunda dün gece düzenlenen muhteşem mezuniyet gecesiyle öğrencilerini geleceğe uğurladı.

İLÇELER
Hendek Noksel İlköğretim Okulu 4-G Öğrencilerinden Muhteşem Final

Hendek Ticaret Merkezi konferans salonu dün gece Hendek Noksel İlköğretim okulu 4.G sınıfı öğrencilerinin mezuniyet gecesine ev sahipliği yaptı.düzenlenen geceye okul müdürü Öcal Danyeri öğretmenler,öğrenci velileri katıldı. Gecede veliler ve öğrencilerin heyecanlı olduğu gözlemlenirken veda gecesi saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı,

Noksel İlköğretim Okulu 4.G Sınıfı veda gecesinde öğrencilerin birbirinden farklı gösterileri öğrenci velileri ve öğretmenler tarafından dikkatle izlenirken velilerinin sevgi seli ve alkışları arasında duygulu anlar yaşadı.

Daha dün gibi birinci sınıfa verdiği  çocuklarının mezuniyetine katılan öğrenci veliler   emeklerinden dolayı okul öğretmeni Burcu Çatal’a teşekkür ederken düzenlenen veda gecesi sonunda 4.G sınıfı öğrencilerine okul müdürü Öcal Danyeri ve öğretmenler tarafından mezuniyet belgesi verildi.

4 yıllık eğitim öğretim marotonunun sona gelerek yeni dönemde farklı okullarda eğitim öğretim hayatlarına devam edecek öğrencilerin gecesi günün anısına fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 4 =