Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Bu şikayetler sizlerden geldi!

Yetkililere duyurulur

GÜNCEL
Bu şikayetler sizlerden geldi!

Yetkililere duyurulur

doğumevi hastanesinde geceleri çektiğimz skntının sebebi kim. her gece hastane dolup taşıyor.yeni hastane gelecek diyorlar yok hiçbişey biri bizim sesimizi duysun.çocuğuımn hasta sıklıkla geliyoırum ve resmen sürünüyorum hastanede.yazıklar olsun....

Karasu İlçemiz gerek nüfusu itibarı ile gerekse konumu itibarı ile bölge durumundadır. Yaklaşık Beş yıldır inşaatı devam eden Devlet Hastanemizin faaliyete geçmesi yılan hikayesine dönmüştür.Bu hususta gerek mahalli gerekse resmi bir bilgi yoktur.Bu hastahane gerek Karasu gerekse Kocaali İlçelerimiz ve çevre mahallelerin büyük ihtiyaç duyduğu bölge hastahanesi olarak değerlendirilmelidir. Ayrıca Mevcut hastahane de var olan Cildiye,Göğüs hastalıkları gibi branşlar kaldırılmış,Sakarya İline sevk yapılmaktadır. Yaz aylarında yaklaşık 150 bin nüfusa ulaşan ilçemiz için büyük bir eksikliktir.İnşallah Bu konu ile İlgilenen Kamu Hastahaneleri Birliği,Mülki amirlerimiz Belediye Başkanlarımızın ilgisini çekeceği ümidi ile saygılar sunuyorum.

bigün faturamızı geciktirsek doğalgaz kesiliyor.buna birçözüm bulamazlar mı.olmaz ve ayıp bunlar.insan 1 gün gecikti diye olmaz.

Gece saat 10.00'dan sonra alkol satan büfeler var. Polis neden bunlara birşey ypamıyor.

Sakarya'da ki minibüs dolmuşları 1,75 olan yol ücretlerinde her zaman 0.5 kuruşu geri vermiyor. Bir günde kaç insandan böyle para alıyorlar. Ortaya çok büyük rakam çıkıyor. Yetkilileri bununla ilgilenmeli.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 8 =