Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

"Halk cevabı 7 haziranda verecek"

GÜNCEL

CHP Sakarya milletvekili aday adayı Erdoğan Isır Sakaryalı seçmeninin gereken cevabı 7 haziranda sandıkta vererek yeni bir dönemi başlatacağını söyledi.

Isır CHP İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin, Adapazarı İlçesi kadın kolları başkanı Filiz Akay ve milletvekili aday adayı Ayşe Kılıç ile birlikte Adapazarı ilçesinde sokakta vatandaşla buluştu.

Esnafları ziyaret ederek CHP’yi anlatan Isır ‘Gittiğimiz her yerde insanlara partimizi ve projelerimizi anlatıyoruz. CHP olarak Sakarya’nın daha iyi hizmet alması ve daha iyi temsil edilmesi için kendimizi anlatmaya devam edeceğiz. 7 hazirana kadar çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Seçimlerde kendisini rakipsiz gören AKP’ye en iyi cevabı halk 7 haziranda sandıkta verecektir. 7 haziran Türkiye ve sakaryanın yeni döneminin başlangıcı olacak. CHP’yi iktidara getirmek için bize bu yetkiyi verecek tek yer olan halkımızdan desteklerini istiyoruz. Her gittiğim yerde CHP herkes için var diyorum. Kadın kollarımız ile yaptığımız programda da tek tek dükkanları dolaştık sokaktaki vatandaşımıza kendimizi anlattık. İnsanların umudu olarak sahadayız ve sandığa gideceğiz. Ben tüm Sakarya halkını 7 haziranda geleceğini oylamaya ve değişimden yana gelmeye davet ediyorum’ dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 1 =