Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

90 Bin Kişiye İstihdam

İki yeni OSB geliyor

GÜNCEL
90 Bin Kişiye İstihdam

İki yeni OSB geliyor

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Sakarya’nın sanayi geleceği ile ilgili hazırladıkları yol haritasında çok dikkatli yol aldıklarını belirterek “7 Kurulu ,2 Yeni OSB ve Otomotiv Üssü olma hedefimizle yakın bir gelecekte şehrimize 90 bin yeni istihdam bekliyoruz” dedi.


“YOL HARİTASINDA DİKKATLİYİZ”
İstanbul Sanayi Odası ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirilen sanayi yatırımları değerlendirme toplantıları ile ilgili açıklamalarda bulunan SATSO Başkanı Kösemusul, Sakarya’nın sanayi geleceği ile ilgili hazırladıkları yol haritasında çok dikkatli yol aldıklarının altını çizdi. Kösemusul, “ Sakarya’mızda beraberlik ortamı var. Bu güçlü ortamı, ortak akıl ve birlikte çalışma kültürünü bölgemize de taşımak arzusundayız” dedi. 

BAŞKAN TOÇOĞLUNA TEŞEKKÜR
Kösemusul açıklamasının devamında “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu,  iki toplantımıza katıldı. İlgisi ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Sakarya’mızın geleceğini hep birlikte inşa ediyoruz. Sakarya’mız, 7 kurulu OSB’si, 2 Yeni OSB çalışması, otomotiv üssü olma yolundaki hedefi görmesiyle inşallah yeni bir döneme başlamıştır.  Çok yakın bir gelecekte şehrimize 90 bin yeni istihdam bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 4 =