Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Adapazarıspor'dan gol şov

Yeni Hendekspor'u ezip geçtiler

SPOR
Adapazarıspor'dan gol şov

Yeni Hendekspor'u ezip geçtiler

Süper Lig Play-Off ilk haftasında en ciddi rakibi Yeni Hendekspor karşısında maçı her iki yarıda bulduğu gollerle 4-1 kazanan Adapazarıspor, diğer favori takımlara ‘Ben buradayım’ mesajı verdi.

İlk yarı 2 gol

Süper amatör Play-Off maçlarının açılış karşılaşmasında Adapazarıspor, Yeni Hendek spor’u güzel bir oyunun ardından net skorla yendi: 4-1. Maçın ilk yarısında 2 gol oldu. 41 ve 43ncü dakikalarda fırsatçı futbolcu Oğuz, Adapazarıspor’u 2-1 öne geçirdi bu skor ilk yarının sonucu oldu.

Abdülkadir sakatlandı

İlk yarının ortalarında meydana gelen karambolda topa hakim olmak isteyen Adapazarıspor kalecisi Abdülkadir omuzu üzerine düşünce sakatlık geçirdi. Başarılı kaleci ilk yarıyı zor tamamladı ve devre arasında İsmet Akdemir tarafından Hastahaneye götürüldü. Abdülkadir’in omuzunda fazla bir hasar olmadığı ve 4 gün dinleneceği açıklandı.

İkinci yarı goller yedeklerden

Maçın ikinci yarısında goller oyuna giren futbolculardan geldi. Doğa’nın yerine oyuna giren Mehmet 69. Dakikada, Celal’in yerine giren Samet Deşiş ise 89. dakikada takımları adına birer gol attılar. Yeni Hendekspor’un tek golü 85. dakikada Mesut’un yerine oyuna giren Hüseyin’ den geldi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 6 =