Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Mithatpaşa Şampiyon Oldu

Ortaokullar Futbol müsabakalarında müthiş final

SPOR
Mithatpaşa Şampiyon Oldu

Ortaokullar Futbol müsabakalarında müthiş final

Ortaokullar Arası Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları önceki gün sona erdi. Müthiş finalde kıran kırana mücadele yaşanırken şampiyon Mithatpaşa Ortaokulu oldu.

Ferizli İHL 3’ncü oldu
Milli Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen Ortaokullar Arası Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları önceki akşam Ticaret Lisesi Futbol Sahası’nda oynanan maçlar ile tamamlandı. Protokol mensubu üyeleri ile ailelerin büyük ilgi gösterdiği final akşamı, üçüncülük kupası maçıyla başladı. Rakibini Ferizli İmam Hatip Ortaokulunu 2-1 yenen Yenikent İmam Hatip Ortaokulu, kupanın sahibi oldu.


Finali Mithatpaşa yaptı
Akşamın ikinci randevusunda Mithatpaşa ile Sapanca Nazmiye Sözer Ortaokullarının şampiyonluk çekişmesi vardı. Her iki takımın birbirine başarı dileyip, çiçek vererek güzel görüntülerle başlayan karşılaşma, Mithatpaşa’nın 4-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Şampiyon olan paşalar büyük sevinç yaşarlarken, her iki takım da ilimizi gruplarda temsil etme hakkı kazandı.

Kupa ve madalyalar verildi
Maçların tamamlanmasının ardından derece alan takımlara kupa ve madalyaları Sapanca İlçe Kaymakamı Gökhan Azcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, Okul Sporları İl Temsilcisi Mehmet Akova, Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Mithatpaşa Ortaokul Müdürü Fevzi Altun,  Sapanca Nazmiye-Ömer Sözer Ortaokulu Müdürü Mustafa Dinç ve Yenikent İHL Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kamil Türkyılmaz verdiler.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 9 =