Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

U19’lar 4 köşe oldu

Yenik düştükleri maçta farklı galibiyetle ayrıldılar

SPOR
U19’lar 4 köşe oldu

Yenik düştükleri maçta farklı galibiyetle ayrıldılar

Sakaryaspor U 19 takımı Erenler çim sahada konuk ettiği Sancaktepe U 19 takımını ile zorlu bir karşılaşma yaptı. Yeşil-siyahlılar, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puana çok rahat ulaştı.

İlk yarı tık yok
Karşılıklı akınlar ile geçen ilk devrede gol olmadı. 9.dakikada H. Ömer müsait pozisyonda topa vurmakta geç kalınca sav yokunma ayak koydu,  top kornere çıktı.
15. dakika İlkay Kuş ceza alını içinden kaleye vurdu top dışarı çıktı. 18. dakikada kaleci Kadircan kendine gelen geri pas topu zamanında uzaklaştıramadı, rakip forvet baskı yapınca topu kaybetti. Kaleye atılan sert şutu savunma çizgi üzerinden çıkardı.
İlk yarı golsüz sona erdi.

Canberk farkı
Maçta ikinci yarıda gol sağanağı vardı. Rakip Sancaktepespor 50. Dakikada Ramazan ile 0-1 öne geçti. Bu gol Sakaryaspor futbolcularını kamçıladı.58 ve 68. dakikalarda Canberk iki güzel attı durumu 2-1 yaptı.

5 gol, 2 kırmızı
85. dakikada sahneyi H. Ömer aldı ve kendinden beklenen golü attı:3-1. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90+1 dakikada kale önünde pas alan Yunus Emre son sözü söyledi:4-1 İkinci yarıda Sakaryaspor U 19 takımından E.Tugay hiçte hak etmediği ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Sancaktepe U19’larda da Hasan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 2 =