Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Toçoğlu ve İsen'den SMMMO'ya ziyaret

STK’larımızla İyi Diyoloğumuz Var

GÜNCEL
Toçoğlu ve İsen'den SMMMO'ya ziyaret

STK’larımızla İyi Diyoloğumuz Var

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleriyle bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Sivil toplum kuruluşlarıyla güçlü bir ilişkimiz var. STK’larımızla sürekli irtibat halindeyiz” ifadelerini kullanırken; Mustafa İsen, “Sakarya yeni dönemde, Yeni Türkiye’nin lokomotifi olacak. Yeni Türkiye’de sanayi, tarım, turizm ve eğitimde yeni parametreler geliştireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen, Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (S.M.M.M.O.) Başkanı Selattin Çakırsoy, Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş ve SMMMO yönetim kurulu üyeleri katıldı.

STK’larımızla İyi Diyoloğumuz Var
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da sivil toplum kuruluşlarıyla güçlü ve iyi bir ilişki içerisindeyiz. STK’larımızla sürekli irtibat halindeyiz. Şehrimizin gelişimi adına sürekli istişareler gerçekleştiriyor, proje üretiyoruz. İnşallah bu birlikteliği daha da güçlendireceğiz. Birlikte Sakaryamızın gelişmesi adına önemli faaliyetlerde bulunacağız” diye konuştu.

Sakarya’mıza Yeni İmkânlar Getireceğiz
AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa İsen, “Sakarya yeni dönemde, Yeni Türkiye’nin lokomotifi olacak. Yeni Türkiye’de sanayi, tarım, turizm ve eğitimde yeni parametreler geliştireceğiz. Ülkemiz için yeni bakış açıları oluşturacağız. Şehrimizde yeni dönemde yaklaşık 100 bin kişilik yeni istihdam alanı oluşturulması bekleniyor. Büyükşehir Belediyemiz hizmetlerini şehrimizin tüm ilçelerine ulaştırıyor. Bu anlamda Sakarya’nın gelecek 50 yılı şekilleniyor. Sakarya gelişime açık bir şehir. Şehrimiz önemli bağlantı yolları üzerinde bulunuyor. Şehrimizden TEM, E-5 ve hızlı tren yolları şehrimizden geçiyor. Yeni bağlantı yollarımız da Sakarya’mıza yeni imkânlar getirecek” dedi.

Sorunlara Çözüm Odaklıyız
İsen konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Şehrimizdeki olumlu gelişmeler muhasebeci esnafımızı da olumlu yönde etkileyecektir. AK Parti hükümeti, her zaman çözüm odaklı çalışmıştır.  STK’larımıza daha da katkı sağlamak için güçlü hükümete ihtiyacımız var. İstikrarlı bir yapıda devam etmemiz gerekiyor. Genel Seçimlerin Türkiye’ye sağlayacağı avantajları STK’larımız iyi biliyor. Bu bakımdan istikrarın devamı için, Türkiye’nin maceraya atılmaması için, Türkiye’nin daha da iyi şartlarda yönetilmesi için güçlü bir destek bekliyoruz”  ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 3 =