Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Şampiyon Sporcumuz Özgenur Avcıl’dan Bir Projeye Daha Destek

Hendek Şampiyonlar Fıght Spor Kulübü sporcumuz Özgenur Avcıl, gelirinin Depremzedeler yararına kullanılacak ve kütüphane projesine destek amaçlı ringe çıkıyor.

SPOR
Şampiyon Sporcumuz Özgenur Avcıl’dan  Bir Projeye Daha Destek

Ulusal ve Uluslararası Televizyon kanallarındanda canlı yayınlanacak organizasyonda  Hendeğimizin yetiştirdiği değerli sporcumuz Avcıl İstanbul’da uluslararası sporcularında katılacağı Profesyonel Boks maçında boy gösterecek. Temmuz ayında başlayacak olan MuayThai Süper Ligine hazırlanan Avcıl , hazırlık aşamasındayken teklifi yapılan böylesine güzel bir projede yer almak bana inanılmaz derecede mutluluk verdi, bana bu şansı veren değerli organizatörlere ve antrenörüm Erkan Yılmaz’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım diyerek sözlerini noktaladı.

Hendek Şampiyonlar Fıght Spor Kulübü ve aynı zamandaMuayThai milli takım antrenörü olan Erkan Yılmaz, amacımız MuayThai Süper ligine hazırlanmak olduğunu fakat bu süreçte bu kadar güzel bir projeyi geri çeviremeyeceklerini belirtti. Şahsım,Kulübümüz ve bütün sporcularımız bu tarz projelerin içerisinde her daim olduk ve olmayada devam edeceğiz diyerek destek veren herkeze sonsuz teşekkür ederim diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Bizlere bu güne kadar  Hendeğimizin çocuklarını yetiştirmemize ve onların topluma faydalı bireyler olmasında, spor anlamında verdiğimiz hizmete destek olan Sakarya Millet Vekillerimiz Sayın Ali İNCİ’ye , Sayın Muhammet Levent BÜLBÜL’e Kocaeli Millet Vekilimiz Sayın Saffet SANCAKLI’ya Kocaeli MhpKültür Sanat Ve Spordan Sorumlu İl Başkan Yrd. Vedat Akbulut’a Hendek Belediye Başkanımız Turgut BABAOĞLU’na Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürümüz Süleyman AKICI’ya, şampiyonumuzun malzeme sponsoruwww.dovuskralliği.com firmasına şahsım ve sporcum adına çok teşekkür ederim diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 1 =