Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

SUBÜ’nün başarılı sporcuları bir araya geldi

SUBÜ’de Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 7 ÜNİLİG şampiyonasında dereceye giren öğrencilere yönelik tebrik etkinliği gerçekleştirildi.

SPOR
SUBÜ’nün başarılı sporcuları bir araya geldi

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından Türkiye’nin birçok şehrinde ve birçok branşta düzenlenen ulusal şampiyonalarda başarı elde eden öğrencilerle bir araya geldi. Buluşmada Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Ergen, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, akademisyenler, idari personeller, antrenörler ve sporcu öğrenciler yer aldı. Güreş, karate, wushu, muay thai, atletizm, boks ve taekwondo şampiyonalarında başarı elde eden antrenör ve öğrenciler tek tek tebrik edilirken, günün anısına hazırlanan plaket ve çiçekler takdim edildi.

Örnek ve öncü olacaksınız
Başarılardan dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını kaydeden SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Sizden sonra geleceklere örnek ve öncü olmak için söyleyecekleriniz son derece kıymetli. Farklı branşlardan birçok sporcumuz bizlerle birlikte. Sadece ÜNİLİG kapsamında değil, farklı şampiyonalarda da madalyaları toplamaya devam ediyoruz. Şu an milli takımlarda bulunup aramızda yer alamayan öğrencilerimiz de bulunuyor. Ülkemizin dört bir yanında göğsümüzü kabarattınız. İyi ki varsınız. İyi ki bizim öğrencilerimizsiniz” diye konuştu.

Her zaman yanınızdayız
Öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başlayan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, “Emeklerinize sağlık. Süreçlerde her zaman sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Üniversitemizi gerek yurt içinde gerek yurt dışında çok başarılı şekilde temsil ediyorsunuz. Ben destekleri için ve her zaman yanımızda olduğu için Sayın Rektörümüze de şükranlarımı sunuyorum. Kısıtlı kaynaklarla önemli bir destek sağlanıyor. İnşallah milli sporcu sayımızı ve kazandığımız başarıları artırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 6 =