Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Alt yapıdan yetişen 4 futbolcu Hendekspor’da

Transferleriyle göz dolduran Hendekspor, alt yapıya verdiği önemin meyvelerini toplamaya başladı. Hendekli 17 yaşındaki Yusuf Anıl İlkay, Yiğit Gürsel, Berat Mert ve Bedirhan Atabek Hendekspor kadrosuna alındı.

SPOR
Alt yapıdan yetişen 4 futbolcu Hendekspor’da

Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Hüdaverdi Bahadır Başkanlığındaki yeni Hendekspor yönetimi,  kurumsal ve teknik konulardaki güçlü yapılandırma çalışmalarına devam ediyor. Transferleriyle BAL’da şampiyonluğun favori takımları arasında yerini alarak, yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan Hendekspor diğer yandan öz kaynaklarına verdiği önemi göstererek alt yapıda yetişen 4 Hendekli genç futbolcuyu takıma dahil etti. Alt Yapı Sorumlusu Nurullah Akçay’ın yoğun ve titiz çalışmaları sonucunda 17 yaşındaki forvet oyuncusu Yusuf Anıl İlkay, orta saha oyuncusu Yiğit Gürsel ve Berat Mert ile stoper oyuncusu Bedirhan Atabek Hendekspor kadrosuna alındı.

Alt yapıya ve alt yapıda yetişen futbolculara büyük önem verdiklerini ifade eden Hendekspor Futbol Şube ve Alt Yapı Sorumlusu Nurullah Akçay, “ Alt yapı sadece Hendek için Türk Futbolu ve Türk gençliği için altın niteliğindedir. Hendekspor alt yapısını başarılı kardeşlerimizin gelişmeleri, kendilerini göstermeleri ve fırsat bularak spor yapmaları adına önem arz etmektedir. Bu hassasiyetle çalışıyoruz. Bunun da meyvelerini çok şükür aldık. 17 yaşındaki Hendekli kardeşlerimiz Yusuf, Yiğit, Berat ve Bedirhan artık Hendekspor’un oyuncusu oldu.  Alt yapıdan kazandırdığımız 4 futbolcunun her biri emin olun kendi mevkilerinde çok iyi oyunculaar. Mücadelelerini,hırslarını,top teknikleri ve takım ruhu bilincinin ne kadar yüksek olduğunu gördük” dedi.

“Hendekspor’un şampiyonluğu Hendekli gençlerin omuzlarında yükselecek” diyen Akçay, “Alt yapımızın güçlendirilmesi ve gençlerimize fırsat verilmesi adına daha çok çalışacağız” diyerek futbolcularla el sıkıştı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 3 =