Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Karasu’da CHP’den gövde gösterisi

Seçim çalışmalarına Milletvekili Özkoç da katıldı

GÜNCEL
Karasu’da CHP’den gövde gösterisi

Seçim çalışmalarına Milletvekili Özkoç da katıldı

CHP Sakarya İl Örgütü tarafından Karasu’da düzenlenen seçim çalışmalarına CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da katıldı.
 

ESNAF ZİYARETİ
Programa İl Başkanı Ayça Taşkent, CHP Sakarya milletvekili aday adayları Erdoğan Isır, Ayşe Kılıç, Elif Başer ve Avni Şahin ile çok sayıda partili katıldı. Karasu’da Kuyumculu, Küçük Karasu, Küçük Boğaz, Yenimahalle ve İhsaniye'de vatandaşlarla bir araya gelen CHP’liler hem esnaf ziyaretinde bulundu, hem de kahvehanelerde vatandaşlara hitap etti.
 

“SİZİN SESİNİZ OLDUM
Milletvekili Engin Özkoç, milletvekili seçildiği gün Allah’a en büyük duasının, başını öne eğmemek olduğunu ifade ederek, “Milletvekili seçimlerinde, Allah’ım eğer milletvekili olup da başımı öne eğeceksem, bir dahaki seçimlerde insanların yüzüne bakıp konuşamayacaksam, milletvekilliğini bana nasip etme demiştim. Şimdi karşınızda başım dik konuşabiliyorum. Çünkü ben Meclis’te Sakarya için, sizin sorunlarınız için mücadele ettim. Sizin sesiniz oldum” dedi.
 

“ÜLKE BORÇ BATAĞINA SAPLANDI”
Türkiye’nin adeta bir borç batağına saplandığını, Türkiye’nin 2002 yılında 130 milyar dolar dış borcu bulunduğunu, 2014 yılında ise borcun 400 milyar dolar olarak kayıtlara geçtiğini dile getiren Özkoç, “Son günlerde dolarda yaşanan hareketleri görüyorsunuz. Ocak ayından bu yana paramız ne kadar değer kaybetti. Bu sizin bizim hepimizin cebinden çıkan paradır. CHP olarak bu sorunların farkındayız. CHP iktidarında, ekonomik ve sosyal alanda halkımızın refahını, ulusal gelirden aldığı payı arttırıcı yönde adımlar süratle atılacak, dara düşmüş geniş kitleler kısa sürede rahatlayacaktır” şeklinde konuştu.

“EMEKLİYE BAYRAMLARDA İKRAMİYE”
Özkoç, CHP’nin İktidara projelerle yürüdüğünü ifade ederek, “Bir baba, bir anne, yatağa başını koyduğunda, çocuklarını nasıl okutacağını, çarşıdan pazardan nasıl alışveriş yapacağını, bırakın ay sonunu alır almaz biten maaşlarla nasıl geçineceğini düşünmemeli. CHP iktidar olduğunda emekli maaşları insanca yaşam düzeyine çıkartılacak. Ramazan ve Kurban bayramlarında bayram ikramiyesi verilecek. Sağlık kurumlarında tedavi ve ilaç katkı payı ödemesi kaldırılacak. Bankalara borçları olan çiftçi ve küçük esnafların faizleri ile anaparalarının yüzde 25’lik kısmı silinecek. Üniversite öğrencilerine verilen bursa zam yapılacak. Asgari ücret arttırılacak” ifadelerini kullandı.
 

“ÜRETİCİMİZİN YÜZÜ GÜLECEK”
CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, çiftçilerin ve hayvancılıkla uğraşanların Ülkenin her kesiminde olanlar gibi, zor durumda olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Mısırı dışarıdan, hayvanı dışarıdan ithal ediyoruz. Oysa bizim ülkemiz hem tarımda hem hayvancılıkta böyle olmamalı. CHP iktidarında hayvan ithalatı olmayacak. Mazot üreticiye rafineri çıkış fiyatı üzerinden verilecek. CHP İktidarı tarım ve hayvancılık ile ilgili önemli projeleri ile çiftçimizin, üreticimizin yüzünü güldürecek”

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 4 =