Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

CHP' sahaya indi

Aday adayları esnafın sorunlarını dinledi

GÜNCEL
CHP' sahaya indi

Aday adayları esnafın sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Aday Adayları Erdoğan Isır,Ayşe Kılıç ve Ayhan Bal,CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent,CHP Yönetim Kurulu Üyeleri, Adapazarı İlçe Başkanı Nazmi Yıldırım ve İl Kadın Kolları Üyeleri; Perşembe Pazarı Esnafı, Cuma Pazarı Esnafı, Ankara Caddesi Esnafı ve Uzunçarşı'yı  ziyaret ettiler.CHP’li adaylar bu çalışmada kendilerini tanıttılar ve CHP politikalarını,projelerini anlattılar.

Geçim şartlarının çok zorlaştığını ifade eden CHP’liler; halkın alım gücünün çok düştüğünü ve halkın şikayetlerini çok üst düzeyde gördüklerini belirttiler.

Bunun yanında işsizliğin de çok yoğun bir şekilde yaşandığını belirten CHP Milletvekili Aday Adayları; bu sıkıntıların ancak bu iktidarın gitmesiyle düzeleceğini söylediler.

"İnsan odaklı,emekten yana politikaların CHP iktidarıyla yaşama geçeceğini söyleyen CHP'liler 8 Haziran Sabahı halkımız bu iktidara"Bu sorunların çözümü için Milletvekili Aday Adayı olduk ve herkes CHP'nin gücünü,halkın doğru tercihini bu seçimde görecektir."ifadelerini kullandılar.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 4 =