Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

CHP'den İl Danışma KuruluToplantısı

GÜNCEL
CHP'den İl Danışma KuruluToplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan İl Başkanı Ayça Taşkent, “Amacımız kırıp dökmek değil, bir birimizi anlayarak çözüm üretmektir. Bu kürsü yönetimimiz devam ettiği sürece herkese açık olacaktır” dedi.
 

“ACISI TARİF EDİLEMEZ”
Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Engin Özkoç, İl Başkanı Ayça Taşkent, İl yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ayça Taşkent, “Suruç’ta ve Adıyaman’da kayıplar verdik, gençlerimiz öldü. Bir tarafta çocuklar için güzel şeyler yapmaya çalışanlar katledildi. Öbür tarafta vatan savunması için uğraşan gencimiz katledildi. Hiçbir farklı görüş katliamlarla yok edilemez. Hiçbir düşünce engellenemez. Esasında bu tür şeyler için büyük şeyler söylemeye gerek yok, gençlerimiz öldü, öldürüldü acısı tarif edilemez. Tüm katliamlar ve terörü nerden gelirse gelsin kınıyor ve lanetliyoruz” dedi.
“HERKESE AÇIK OLACAK”
Toplantının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Taşkent, “ Tüzüğümüz gereği yönetim kurulu toplantımızda aldığımız karar neticesinde bugün burada olan herkese teşekkür ediyorum. Bu kurul bizim için birden fazla anlam taşıyor. Aile olarak birbirimize öneri ve eleştirilerimizi ifade edeceğiz. Amacımız kırıp dökmek değil, bir birimizi anlayarak çözüm üretmektir. Bu kürsü yönetimimiz devam ettiği sürece herkese açık olacaktır” şeklinde konuştu.
“PARTİ İÇİNDE YAPILMALI”
Yönetimi devraldıkları günden itibaren siyasi nezaketten uzak konuşmalara tanık olduklarını söyleyen Ayça Taşkent, “ Bu konuşmaların iktidar mücadelesi verdiğimiz dönemde partimize katkı sağlayıp sağlamadığı konusundaki değerlendirmeyi siz değerli üyelere bırakıyorum. Bugüne kadar söylediğimiz gibi bu tür konuşmaların parti içinde yapılması gerektiğini söyledik. Bugün burada konuşulması gereken daha başarılı günlere ulaşabilmemiz için başarıyı sağlayacak yöntemleri belirlemektir. Eleştirileriniz varsa bizimle paylaşacağınız önerilerinizle birlikte dinlemek isteriz” dedi.
“KOALİSYONA KARŞI ÇIKMIYORUZ”
Hükümet çalışmalarını devam ettiğini söyleyen Milletvekili Engin Özkoç, “Bugün de bir görüşme gerçekleştirildi. Bizim açımızdan bir sıkıntı olmadığını daha öncede söylemiştik. İlkelerimizi açıkladık, o ilkeler doğrultusunda koalisyonu da destekliyoruz. Fakat sadece vatandaşımızın hakkını hukukunu talep ediyoruz. O doğrultuda bir koalisyona karşı çıkmıyoruz. Erken seçim olursa da tüm teşkilatımızla bu seçime hazırız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 9 =