Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

3 İlçe hastanesi hizmete giriyor

Sağlam"Çalışmalarkesintisiz devam edecek"

GÜNCEL
3 İlçe hastanesi hizmete giriyor

Sağlam"Çalışmalarkesintisiz devam edecek"

      Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği, hastanelerde verilmekte olan tıbbi ,idari ve  mali hizmetler ile ilgili mevcut durum ve olası hedefler konusunda hizmetiçi değerlendirmelerde bulunmak üzere aylık toplantısını gerçekleştirdi.
       Genel Sekreter Doç.Dr. Hasan Salih Sağlam’ın başkanlığında yapılan toplantıya  Tıbbı Hizmetler Başkanı Prof.Dr. Yusuf Yürümez, İdari Hizmetler Başkanı Uzm.Dr. Hacı Ali Kahya, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Necati Çolak ve birliğe bağlı hastane yöneticileri de katıldı. Kamu Hastaneleri Birliği çalışanları tarafından  Genel Sekreter SAĞLAM’a slayt sunumu yapıldı.
      Çok  kısa bir süre sonra Sapanca, Hendek ve Karasu’daki  ilçe hastanelerinin hizmete açılacağının müjdesinin verildiği toplantıda, ilimize yapılan ve yapılacak olan yatırımlar sayesinde artık yalnızca Sakarya halkına değil, bölge halkına da en iyi hizmeti sunabilmenin heyecanını tüm ekip arkadaşlarıyla hissettiğini paylaşan Genel Sekreter SAĞLAM ;
     ‘’Sakaryamız için  koşulsuz olarak bizleri destekleyen  başta Sayın Bakanımız Doç.Dr. Ayşenur İslam Hanımefendi olmak üzere, Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş’a , ayrıca  ilimizde hizmet veren tüm kamu ve sivil yöneticilerine  de teşekkürlerini sunarak, çalışmalarımızın kesintisiz olarak devam edeceğini’’ söyledi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 8 =