Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakaryaspor'da gözler PLAY-OFF'ta

Aydın"İnşallah ipi göğüsleyeceğiz"

SPOR
Sakaryaspor'da gözler PLAY-OFF'ta

Aydın"İnşallah ipi göğüsleyeceğiz"

Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, taraftarın kendisine gösterdiği tepkilerin üzerinde fazla durmadığını belirterek, “Şehri yönetenler bize güveniyor. Bu bize yeter. Gündemimizde sadece play-off var. İnşallah ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

ÇOK SIKINTILAR ÇEKTiK
Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, dün yönetimi ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Aydın "Çektiğimiz sıkıntıları unutanlar oluyor. Kulüpte işler güllük gülistanlık değil. Ama sportif anlamda öyle bir noktaya geldik ki şampiyonluk hesapları yapmaya başladık. Ancak olmadı. Netice itibariyle play-offa kaldık” dedi.

DEPLASMAN MAÇI AVANTAJ
Aydın, “Sakaryaspor için play-off takımı deniliyor ancak ben buna katılmıyorum. Bu kez farklı bir statü var ve maçlar oynanmadan kazanılmıyor. 14 Mayıs'ta deplasmanda oynayacağız. Açıkçası ilk maçı deplasmanda oynayacak olmamız bizim için avantaj. İlk maçta iyi bir sonuç elde edersek buradaki maça daha avantajlı çıkarız” diye konuştu.

OYUNCULARA iNANIYORUM
Aydın takıma güvendiğini sözlerine ekleyerek, “Bu ekibe güvendiğimi hep söylüyorum. Teknik heyet ve futbolcular inşallah bizi finale kadar götürecek ve ipi göğüsleyecek. Bizim çocuklar gününde olsun ve maçı istesinler bizim için rakip farketmez. İster Erzurum olsun ister Silivri. Biz kendi günümüzde olalım yeter” dedi.

TARAFTARA DiYECEĞiM YOK!
Taraftarın tepkisine de değinen Aydın, “Ben tribünün tepkisine takılmıyorum. Sezon sonu oturur bir durum değerlendirmesi yaparız. Yolumuzu ona göre çizeriz. Bu şehri yönetenler bize güvenmiş, bu bize yeter. Benim laflarım bütün taraftara edilmiş gibi lanse ediliyor. Ben sadece 3-5 kişiye bu lafları söylüyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 3 =