Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Topçu’dan Sakaryalı Hanife’ye büyük vefa

GÜNCEL
Topçu’dan Sakaryalı  Hanife’ye büyük vefa

Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyet, trafik kazası sonucu yatalak hale gelen Sakaryalı Hanife Altakhan’a ziyarette bulundu.
 

KALABALIK GRUP
TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette,Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, BBP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Yerli Düşünce Derneği Başkanı Metin Gündoğdu, Ankara Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdullah Topçu, Sağlık Bakanlığı Müşaviri ve Abhazya Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Başer ve Yerli Düşünce Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Selva Bektaş yer aldı.

“GARANTİMİZ YOK”
Annesini trafik kazasında, babasını kanserden kaybeden, kendisi de trafik kazasında bilinçsiz müdahale sonucu yatağa mahkûm olduktan sonra üvey annesi Saniye Altakhan'ın şefkati ve mücadelesi ile hayata tutunmaya çalışan Sakaryalı Hanife’ye ziyarette bulunan Yalçın Topçu, ziyaretlerinin amacının bu tip olayların bilinirliliğinin ve farkındalığının arttırılması olduğunu belirterek; “Hepimiz bir engelli adayıyız. Hiçbirimizin bir garantisi yok.”dedi.

“ÇOK ÖNEMSİYORUM”

Topçu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün burada insanlığın, vicdanın anneliğin rol modelini ziyaret ediyoruz, öncelikli amacımız bu. Saniye Hanım, hem insanlığın hem anneliğin hem de vicdanın rol modeli. Bu ziyaretteki maksadımız da bu tip rol modeller toplum tarafından daha iyi bilinsin, tanınsın. İkinci mesele de Hanife kardeşimizin hayatıyla bizim bütün insanlığın önüne koyduğu bir ibret. O nedir? O da Hanife kardeşim yaşadıklarıyla hepimize şunu söylüyor: Hepimiz bir engelli adayıyız”

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 3 =