Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışları

17 Mayıs'ta SAÜ Kampüsünde yapılacak

SPOR
Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışları

17 Mayıs'ta SAÜ Kampüsünde yapılacak

17 Mayıs 2015 tarihinde Sakarya Üniversitesi kampüsünde “Uluslar arası Dağ Bisikleti Kupası” yarışları gerçekleştirilecek.
İlimizde ilk defa gerçekleştirilecek olan turnuva, Dünya Bisiklet Federasyonu takviminde yer almakla birlikte olimpiyatlara puan veren bir yarışma özelliği taşıyor. Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu futbol sahası içinde oluşturulacak parkurda yaklaşık 200 sporcu mücadele edecek.  Tribündeki seyirciler için kurulacak ses sistemi ile müzik yayınının da yapılacağı yarışlar, 17 Mayıs Pazar günü saat 10:00’da başlayıp saat 15:00’e kadar sürecek.
16 Mayıs Cumartesi günü saat 12:00-16:00 arası antrenman turlarının yapılacağı Uluslar arası Dağ Bisikleti Kupası’nın teknik toplantısı ve tanıtımı aynı gün saat 17:00’de Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde yapılacak.
Yaklaşık 3000m.’lik parkurda elitler, yıldızlar, gençler ve masterlar kategorilerinde sporcular madalya almak için rekabet edecekler. Organizasyonda olimpik milli takımda bulunan Sakarya Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları Alperen Kır ve Agit Salman da mücadele edecek.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 1 =