Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Şampiyon Tatankalar Sezonu Açıyor

Süper Lig Macerasına Resmen Başlayacaklar

SPOR
Şampiyon Tatankalar Sezonu Açıyor

Süper Lig Macerasına Resmen Başlayacaklar

2014-2015 Sezonunda Üniversite 1.Ligi Şampiyonu olup Süper Lig’e, Profesyonel 2.Lig Şampiyonu olup Profesyonel 1. Lig’e Sakarya’nın adını yazdıran Tatankalar (Sakarya Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı) sezonu 6 Aralık Pazar günü saat 13’teki Bilgi Üniversitesi maçı ile açıyor.

Bilgi Üniversitesi ile sezonun ilk maçına çıkacak olan Tatankalar bu sezona da başarı hedefiyle başlıyor. 40 kişilik oyuncu kadrosuyla idmanlarını sürdüren Takımımızın Baş Antrenörü Yrd.Doç. Dr. Cenk Yavuz maç öncesi şunları söyledi.

“Bilgi Üniversitesi Son 3 sene içinde Türkiye Üniversiteler Liginde önemli başarılara imza atmış bir takım. Her sene final turlarında yer alıyorlar, 3 sene öncesinin şampiyonu ve ciddi bir rakip. Sezonun açılış maçına ciddi ve disiplinli bir şekilde hazırlandık, mental olarak maça hazırız. Pazar günü keyifli bir müsabaka olmasını ve galip gelmeyi umut ediyoruz. Hedefimiz ilk maçımızdan alnımızın akıyla çıkıp, sezona güzel bir başlangıç yapabilmek. Bilgi Üniversitesi Rektörünün Üniversitemiz eski Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Durman olması ve kendisinin de maça geleceğini iletmesi bizim açımızdan güzel bir tesadüf oldu. Pazar günü halkımızı maça bekliyoruz, bizi yalnız bırakmasınlar.”

Tatankaların Bilgi Üniversitesi maçı 6 Aralık Pazar günü saat 13:00’da Esentepe Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi Stadında oynanacak. Maçı yerinde izlemeye gelemeyecekler için Sakarya’nın emektar gazeteci ve yayıncılarından Şaban Mergül’ün kamerasından karşılaşmayı internette canlı olarak izleme imkanı da sunulmakta. Maç saat 13:00’da www.sakaryatv.net adresinden canlı yayınlanacak ve Sakarya’da ilk kez bir Korumalı Futbol maçı canlı olarak izleyiciyle buluşmuş olacak.

Tatankalar Üniversiteler Ligi 2. Maçında 19 Aralık’ta Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi ile 27 Şubat’ta Ankara’da ODTÜ ile karşı karşıya gelecek. Grupta ilk 2 sırayı alacak takımlar çeyrek finale yükselirken 3. ve 4.ler ligde kalma maçları oynamak zorunda kalacaklar. Gruptaki tek iç saha maçı Bilgi Üniversitesi olan Tatankalar bu maçta galip gelmek zorunda.
Tatankalar Profesyonel 1. Lig serüvenine ise 6 Şubat 2016’da Boğaziçi Sultans deplasmanı ile başlayacaklar.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 4 =