Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ruslar Kendi Uçağını mı Düşürdü?

Kemal Öztürk'ten o olayla ilgili ilginç iddia

GÜNCEL
Ruslar Kendi Uçağını mı Düşürdü?

Kemal Öztürk'ten o olayla ilgili ilginç iddia

7 Haziran’da AK Parti’den Sakarya milletvekili aday adayı olan gazeteci Kemal Öztürk, Yenişafak’taki köşesinde Rus uçakları ile ilgili ilginç bir iddiayı gündeme getirerek, “Rusya uçağını kasten mi düşürttü?” diye sordu.

KASTEN Mİ DÜŞÜRÜLDÜ?
Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü olan ve 7 Haziran’da AK Parti’den Sakarya milletvekili aday adayı olan gazeteci Kemal Öztürk; Yenişafak Gazetesinde ki köşesinde dün farklı bir iddiayı gündeme getirdi. Düşürülen Rus Uçakları ile ilgili bir köşe yazan Öztürk, ““Rusya uçağını kasten mi düşürttü ?” diye sordu.
TELSİZ KAPALIYDI
Uçağın düşürülmesi süreci ile ilgili bilgi paylaşan Öztürk, “Bir sabah Rus uçakları Türk hava sahasına yine girdi. Tüm dünyadaki uçaklarda sürekli açık olan, kanal kapalıydı. Türkiye ile özel olarak kurulan telsiz hattı da cevap vermiyordu. Rus uçakları hava sahasını ihlal etmeye devam etti ve sonunda vuruldu. Rusya, sanki böyle bir şey bekliyormuş gibi, hemen harekete geçti. İlk yaptığı şey, ABD ve AB'nin itiraz ettiği S400 füzelerini hemen bölgeye getirmek oldu” diye yazdı.
EN İYİ GANİMET
Öztürk ayrıca, “Rusya düşen uçağını bahane edip, bundan sonra Ortadoğu'da istediği gibi at koşturacağına kesin olarak inanıyor. Türkiye bu planı bilse bile, sürekli hava sahasını ihlal eden uçaklara önünde sonunda müdahale etmek zorunda kalacaktı. Düşen uçaktan en iyi ganimeti Rusya'nın kaptığını söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı. Fatih Fidan

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 5 =