Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Radyolojide teknisyen krizi

GÜNCEL
Radyolojide teknisyen krizi

Kirazca mevkiinde bulunan ToyotaSA Acil Yardım Hastanesi’nde radyoloji teknisyeni krizi yaşanıyor. Görevli sayısının 3’ten 1’e indirilmesine vatandaşlar tepki gösterirken hastanede uzun kuyruklar oluştu.
AÇIKLAMA YAPILMADI
1 Nisan kadar 3 radyoloji teknisyeni ile vatandaşlara hizmet veren hastaneden, bu tarihten sonra 2 teknisyenin geri çekilmesi ve sadece 1 teknisyenle görev yapılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Genel sekreterlik tarafından yapılan bu adım sonrası hastanede radyoloji bölümünde uzun kuyruklar oluşurken, yapılan hamlenin nedeni konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.
UZUN KUYRUKLAR
Röntgen bölümünde görevli bırakılan teknisyen, aynı zamanda serviste de çalışıyor. Bu da hasta kuyruklarının daha da uzamasına neden oluyor. Yapılan uygulamanın son derece haksız olduğunu savunan vatandaşlar “Geçtiğimiz haftaya kadar burada 3 teknisyen görevliydi. Öğrendiğimize göre bu sayıyı 1’e düşürmüşler. Kalan kişi aynı zamanda servislerde de görev alıyor. Düşünün iki görev birden yapıyor. Böyle bir durumda biz nasıl hizmet alacağız” şeklinde tepki gösterdi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 3 =