Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Öğrencilerden Vali ve Belediye Başkanına Sevgi Seli

İLÇELER
Öğrencilerden Vali ve Belediye Başkanına Sevgi Seli

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a, katıldıkları program sonrasında Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Sağlıklı Yaşam için bisiklet dağıtım töreninin yapıldığı program sonrası okulu gezen Vali Coş ve Serdivan Belediye Başkanı Alemdar’ın etrafını saran öğrenciler; Vali Coş’a “En Büyük Vali Bizim Vali” sloganları atarken, ilçelerinin belediye başkanı Alemdar’a “Başkanımızı Çok Seviyoruz” dediler.

Öğrencilerin yoğun sevgi gösterisi karşısında Vali Hüseyin Avni Coş ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, küçük çocukların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmediler. Öğrencilerin sevgi gösterisinden mutlu olan Vali Coş ve Belediye Başkanı Alemdar, geleceğimizin teminatı çocukların eğitimlerini en güzel şekilde yerine getirmeleri için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirttiler. Okul bahçesinde zaman zaman izdihama dönüşen sevgi gösterisinde Vali ve Belediye Başkanı, çocuklara derslerine çok çalışmaları ve büyüklerinin sözünü dinlemeleri tavsiyelerinde bulundular.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 6 =