Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Kutluata'dan, kadınlar günü mesajı

"Kadınlar hak ettikleri değerin çok uzağındadır"

GÜNCEL
Kutluata'dan, kadınlar günü mesajı

"Kadınlar hak ettikleri değerin çok uzağındadır"

MHP Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir KUTLUATA, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Prof. KUTLUATA, kadınların hak ettikleri değeri görmediklerini belirterek “toplumun her kademesinde rol alan kadınlarımız her türlü övgüyü hak etmektedir. Evinde, iş yerinde, okulda ve toplumun diğer her yerinde ailesini ve toplumu yüceltmek için vefakârca çalışıp çırpınan kadınlarımız, bizler için hem bir emanet hem de baştacıdır. Ancak ne acıdır ki, bugün onlar büyük teessür içerisindedir. Zira toplumun içine düştüğü sosyal bunalım, ekonomik sıkıntılar ve yozlaşan, bayağılaşan kültür ve ahlak anlayışı eli öpülesi kadınlarımızı ikinci sınıf vatandaş konumuna itmiştir. Her türlü saldırıya karşı korumasız bırakılan kadınlarımız hak ettikleri değerin çok uzağındadır. Sözde kalan pozitif ayrımcı kanunlar onları korumaya yetmemektedir. Bu noktada, siyasi iktidarın ve tüm sorumluların kadınlarımızın toplumdaki rollerinin yükseltilmesi noktasında üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerekmektedir.
Bu vesileyle, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, bütün hanımefendilerin bu anlamlı gününü tebrik ediyor, hepsini hürmetle selamlıyorum” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 4 =