Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Büyükşehir’den Geyve’nin kırsalına 14 kilometre yeni beton yol

Büyükşehir Belediyesi şehrin kırsalındaki beton yol çalışmaları kapsamında Geyve’de Saçlık, Küp, Kızılkaya ve Maksudiye Mahallesi’ni merkeze bağlayan 14 kilometrelik beton yolun inşasını büyük ölçüde tamamladı.

İLÇELER
Büyükşehir’den Geyve’nin kırsalına 14 kilometre yeni beton yol

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Pamukova, Taraklı, Akyazı ve Kocaali ilçelerinde memnuniyetle karşılanan beton yol çalışmalarına son günlerde Geyve’de devam ediyor.  Islak beton yol tekniği uygulanan grup yolları, kırsalı merkeze bağlayan yollarda sürücülerin konforlu ve güvenli bir yolculuk yapmasına imkân sunuyor. Ayrıca bu yollar, vatandaşlara büyük ölçüde zaman tasarrufu sağlıyor.

Yol Bakım ve Koordinasyon Dairesi Trafik Şube Müdürlüğü tarafından üretilen reflektörlü yol kenarı dikmesi, beton yolunun imalat aşamasında sabitlenerek sürüş güvenliğini gündüz ve gece yüksek seviyeye çıkartıyor. 

14 kilometre beton yol
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı marifetiyle yürütülen çalışmalarda Saçlık, Küp, Kızılkaya ve Maksudiye Mahallerinde 10 bin 500 metrelik güzergâhı beton yola kavuşturan ekipler, toplamda 11 bin metreküp betonun imalatını gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sundu. Proje güzergâhındaki çalışmalar tamamlandığı zaman toplamda 14 kilometre beton yol hizmete alınmış olacak.

Dayanıklı ve yerli üretim
Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Geyve ilçemizde başlattığımız ıslak beton yol çalışmalarıyla eskimiş yollarımızı modern ve güvenli bir hale getiriyoruz. Geçtiğimiz senelerde beton yol uyguladığımız ilçelerden olumlu geri dönüşler aldık ve çalışmalarımızı Geyve kırsalına uygulamaya başladık. Saçlık, Küp, Kızılkaya ve Maksudiye Mahallerinde 10 bin 500 metrelik grup yolunu 11 bin metreküp beton imal ederek çalışmalarımızı tamamladık. Planlanan program tamamlandığı zaman bölge halkımızın kullanımına sunacağımız milli kaynaklarla üretilen, 14 kilometrelik uzun ömürlü ıslak beton yolun bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 3 =