Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Başkandan takıma uyarı !

Aydın” Gereken herşey yapılacak”

SPOR
Başkandan takıma uyarı !

Aydın” Gereken herşey yapılacak”

Sakaryaspor'un Ayvalıkgücü deplasmanından mağlup dönmesi sonrası Başkan Selahattin Aydın bir basın toplantısı düzenleyerek takıma ciddi şekilde uyarı yapacağını söyledi.

Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi. Ayvalıkgücü deplasmanından alınan 1-0'lık mağlubiyetin kendilerini çok üzdüğünü belirten Aydın, gerekeni yapacaklarını söyleyerek oyunculara uyarılarda bulundu.

“MAZARET ARAMAYACAĞIZ”
Başkan Aydın, "Ayvalık’ta biraz daha maçı isteseydik faklı bir neticeyle Sakarya’ya dönmüştük. Ama olmadı. Bu takımda bir şeyler var ama halledeceğiz. Sabır göstereceğiz. Şuan için liderin 3 puan gerisindeyiz. Fikstür olarak biz daha avantajlıyız. Ama tabi ki öncelikle kazanmamız gerekiyor. Önümüzde 9 maç var. Bu takım kendine gelirse bu işin üstesinden gelecek. Bahane üretmeyeceğiz. Mazeret aramayacağız. Bizde bir kapasite var ama bunu kullanamıyoruz. Topçuların ve teknik heyetin paraları ödeniyor. Oyuncuların alacağı yok. Bir kez daha ciddi şekilde uyaracağız oyuncuları. Futbolcular kendilerine çeki düzen verecekler. Kredilerimizi fazlasıyla harcadık. Artık kullanacak kredimiz kalmadı" dedi.

“TARAFTAR DİKKATLİ OLMALI
Başkan Aydın, taraftarın artık daha dikkatli olması gerektiğini belirterek, "Anadolu Üsküdar maçını evimizde seyircisiz oynadık. Bu bizim 4. Cezamızdı. Artık en ufak bir cezada sahamız kapanacak. Taraftardan daha dikkatli olmasını istiyoruz. Salı günü gelip takımlarını desteklesinler ancak takıma zarar verecek hareketlerden kaçınmak gerekiyor" diye konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 6 =