Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ali Dilmen İlkokulu Yıl Sonu Kermesi Düzenlendi

Erenler’de eğitim öğretim veren Ali Dilmen İlkokulu’nun düzenlediği yılsonu kermesi, yoğun katılıma ev sahipliği yaptı.

İLÇELER
Ali Dilmen İlkokulu Yıl Sonu Kermesi Düzenlendi

Ali Dilmen İlkokulu’nda, 2023 – 2024 eğitim öğretim sezonunun bitmesine sayılı günler kala aileler, veliler ve öğrenciler arasındaki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek amacıyla kermes düzenlendi.
Okulun bahçesinde Erenler Belediyesi tarafından hazırlanan çadırların altına kurulan stantlarda el emeği ürünler satışa sunularak kazanç elde edildi. Stantlarda velilerin hazırladığı poğaça, börek, kek, kurabiye, tatlı ve tuzlu yiyecek ürünlerinin yanı sıra, değişik içecekler de ziyaretçilere satıldı.
El emeği ürünlerin de satışa sunulduğu stantlarda toplanan paralar, stant görevlisi veliler tarafından toplanarak idareye teslim edildi. Değişik aktivitelerin de yapıldığı kermes sonunda Okul Müdürü Derya KARAKAVUZ, emeği geçen herkese teşekkür etti.
KARAKAVUZ, önümüzdeki yıllarda da bu tür kermes etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, “Okulumuzda geleneksel hale gelen kermes etkinliğimizi bu yıl da dolu dolu yaptık. Birbirinden değişik ürünlerin satıldığı kermesimizde elde edilen para ile okulumuzun eksikliklerini ve ihtiyaçlarını karşılayacağız.” diye konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 8 =