Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

“7-0 zor ama hayal değil”

GÜNCEL
“7-0 zor ama  hayal değil”

AK Parti Erenler İlçe teşkilatı gazetecilerle Sakaryapark’ta kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Cavit Öztürk “7-0 zor ama asla hayal değil” dedi.
 

“NİYETİMİZ, HEDEFİMİZ BU”
Basıp mensuplarıyla kaynaşma ve bilgilendirme konulu yapılan toplantıya; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Resul Yılmaz, partinin ilçe yönetimi ve gazeteciler katıldı. Kahvaltının ardından konuşan İlçe Başkanı Resul Yılmaz, 7 Haziran’dan sonra sürekli gazetecilerle bir arada olacaklarını belirterek “Erenler İlçe teşkilatı olarak seçimlere tam kadro hazırız. İl başkanımızın slogan olmuş bir cümlesi vardır; 7 Haziran’da 7 güzel insanı Ankara’ya göndereceğiz. Bizim niyetimiz ve hedefimiz bu” dedi.
“SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ”
Yılmaz’ın ardından söz alan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk,  her seçimin çok önemli olduğunu fakat bu seçimlerin çok daha fazla öneme sahip olduğunu söyledi. Öztürk “Ülkede çok farklı olaylar oluyor. Geçtiğimiz günlerde bir savcı makamında şehit ediliyor. Sonra bir ayaklanma oluyor. Bunu yapan kim? Avukatlar..Sebep? Onların üzerlerinin aranması. Savcı onlardan biri olsaydı, aynı tepkiyi gösterecekler miydi? Bu da ayrı bir konu” diye konuştu.
“TEŞKİLATA GÜVENİYORUM”
Başkan Öztürk şöyle konuştu: “7 güzel insanın Ankara’ya gideceğine inanın. Evet zor ama asla hayal değil. Zamanında 6-0 yaptık ama bugün 7-0 neden olmasın. Bunun için çalışacağız. Teşkilatlarımız buna hazır. Erenler teşkilatının her kademesi; başkanından yönetim kadrosuna kadar inanılmaz şekilde güveniyorum. Buradan 50-60 değil, 70’in üzerinde oy bekliyorum. Biz belediye olarak üzerimize düşen vazifeyi yapıyoruz”

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 7 =