Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Platform'dan MÜSİAD'a ziyaret

GÜNCEL
Platform'dan MÜSİAD'a ziyaret

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu’ndan MÜSİAD’a ziyaret

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu; Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Genel Kurulu’nda yeni oluşan yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Başkanı Hasan Demir ile beraberinde platform yöneticileri, “Hayırlı olsun” dileklerini iletti. Ziyaretinde, MÜSİAD’ın çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğu ifade eden Platform Başkanı Hasan Demir; MÜSİAD’ın Sakarya ekonomisine katma değer sağlayarak, MÜSİAD üyesi işadamlarının Türkiye gelenine de büyük katkıları olduğunun altını çizdi. MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ederek, takdir ettiklerini dile getiren Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Başkanı Hasan Demir; “MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ederek, takdir ediyoruz. Başkan Ahmet Genç ve yönetimi, Sakarya’da Türkiye’ye örnek olacak başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. MÜSİAD hedeflerini yükseltmiş ve oluşan yeni yönetim de bu yükselen çıtayı daha ileriye taşıyacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

AHMET GENÇ: “Hedefimiz gayemiz ortaktır”
Sakarya MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Genç, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Sakarya’mızın geleceğiyle ilgili projeler yapan tüm paydaşlarla iş birliği içinde ortak akıl ve heyecanı tesis etmeye dönük çalışmalar içerisinde olacağız. Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu da bizler gibi bu şehre ve ülkeye hizmet eden kuruluşlardır. Hedefimiz gayemiz ortaktır. MÜSİAD olarak Sakarya’nın daha da gelişmesi için siz ve sizin gibi platform, STK ve derneklerle çalıştay yapılarak, ortak değerlerimize katkı sağlayabiliriz. Biz yönetmeye değil, her zaman bu şehri yöneten ve yönetecek kişilerin projelerine yardımcı olmak istiyoruz. Biz, gerek projelerimizle, gerekse gözlemlerimizle yapıcı ve destekçi bir kurumuz. Camiamızın her bir üyesi, işinden fedakarlık yaparak, gönüllülük anlayışı ile ülkenin ve Sakarya’mızın kalkınması için uğraşmaktadır. Sakarya’nın 2023 ufkunda; ‘Bir Dünya Kenti’ bir ‘Pırlanta Şehir’ olacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Platform, her ay düzenli olarak bir araya geliyor
Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu üyelerinin her ay düzenli olarak bir araya geldiğini belirten Başkan Hasan Demir “Bu toplantıya her ay çeşitli kurum ve kuruluşlardan ülkemizin ve ilimizin değerli insanlarını davet ediyoruz. Bizlere katkı verecek ve gelişimimizi sağlayacak bu konuğun bilgi ve birikimleriyle bilinçleniyoruz. Ayrıca gündeme ilişkin konuları da kendi aramızda istişare ediyoruz. İlimize nasıl katkı verebiliriz bu konuyu da sürekli tartışıyor ve projeler üretiyoruz” dedi.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 3 =