Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

10 kişi kalan Hendekspor, Çan'dan 1 puanla dönüyor

Temsilcimiz Hendekspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3. Grup 23. Hafta karşılaşmasında Çanakkale temsilcisi Yeni Çanspor ile karşı karşı karşıya geldi.

SPOR
10 kişi kalan Hendekspor, Çan'dan 1 puanla dönüyor

Temsilcimiz Hendekspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3. Grup 23. Hafta karşılaşmasında Çanakkale temsilcisi Yeni Çanspor ile karşı karşı karşıya geldi.

Mücadelenin hemen başında 1-0 geriye düşen mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor, 33.’üncü dakikada Ümit Koz ile beraberliği yakaladı. Mücadelenin 70.’inci dakikasında Hendekspor'dan Oğuzhan ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Hendekspor, zorlu Yeni Çanspor karşısında 90 dakika sonunda sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

2023-2024 Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 23. Hafta mücadelesinde Yeni Çanspor ile Hendekspor karşı karşıya geldi. Çan İbrahim Bodur Stadyumunda saat: 15.00’da başladı. Derya Şanlıtürk’ün düdüğü ile başlayan mücadelenin hemen başında gelişen Yeni Çanspor atağında Çanspor 1-0 öne geçti.

Erken gelen gol sonrası çabuk toparlanan ve oyunun üstünlüğünü ele geçiren Hendekspor, Rıdvan ve Volkan ile net gol pozisyonlarından yararlanamadı. İlk 45 dakika sonunda soyunma odasına en azından beraberlik ile gitmek isteyen mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor, aradığı golü son haftalarda attığı gollerle takımını sırtlayan Ümit koz ile buldu. Ümit’in attığı gol ile beraberliği yakalayan Hendekspor, soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

Sezonun ilk yarısında 3-1 yendiği Yeni Çanspor karşılaşmasının ikinci yarısına rakibine oranla daha derli toplu çıkan Hendekspor, galibiyet için bastırsa da, son haftaların suskun golcüsü Okan ile bulduğu gol pozisyonlarından yaralanamazken, ilk golün sahibi Ümit’in vuruşunu ev sahibi ekip çizgiden çıkardı. Zorlu deplasmanda galibiyet için yüklenen Hendekspor'da Oğuzhan ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalınca, galibiyet için yüklenen Hendekspor’da tüm planlar alt üst oldu. Maçın son 20 dakikasını 10 kişi oynayan Hendekspor, karşılaşmadan 1-1'lik sonuçla ayrılarak, puan cetvelinde 32 puanla 6. Sırada yer aldı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 8 =