Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Serdivan’da Okul Sporları Müsabakaları Büyük Heyecan İçinde Geçiyor

Serdivan İlçesindeki okulların katılımıyla düzenlenen Serdivan İlçesi Okul Sporları 2. Küme Müsabakaları 14 branşta ve 62 kategoride yapılıyor.

SPOR
Serdivan’da Okul Sporları Müsabakaları Büyük Heyecan İçinde Geçiyor

Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Serdivan Gençlik Spor Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen müsabakalara öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.
 
Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere ve Şube Müdürü Halil Dursun final müsabakalarının oynandığı Voleybol ve Masa Tenisi karşılaşmalarını izleyerek öğrencilerin heyecanlarına ortak oldular.

Serdivan Maarif Ailesinin akademik başarılarını spor alanlarında da sürdürdüğünü belirten Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Millî Eğitim Bakanlığının belirlediği 14 branşın tamamının yer aldığı ve 62 kategoride yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren öğrenciler için geniş katılımlı büyük bir ödül töreni düzenleyeceklerini ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, okul sporları kapsamında gerçekleştirilen müsabakaların büyük heyecan içinde yapıldığını ifade ederek, müsabakaların organizasyonunda emek veren herkese teşekkür etti, hedeflerinin ilçe eğitimini her alanda en üst seviyelere çıkarmak olduğunu belirtti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 3 =