Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Yusuf Alemdar aday tanıtım toplantısında konuştu

“Davamız, milletinin yolunda milletimize hizmet etmektir”

SİYASET
Yusuf Alemdar aday tanıtım toplantısında konuştu

Cumhur İttifakı ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.Binlerce partilinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 16 ilçenin başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı. Programda konuşan Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Sizler bu davaya sahip çıktıkça liderlerimizin başını dik tuttukça bu dava asla bitmeyecek. Bizim davamız öyle bir büyük davadır ki bu davaya nefer olmak ancak Allah’ın nasibiyle olur. Bizler de elhamdülillah bu davanın yolunda olmaya Sayın Cumhurbaşkanı’mızın yol arkadaşı olmaktan şeref duyuyorum” dedi.

31 Mart Yerel Seçimler kapsamında Sakarya’da aday çalışmalarını tamamlayan AK Parti, 16 ilçenin başkan adaylarını coşkulu bir törenle kamuoyuna tanıttı.Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda binlerce partilinin katılımıyla gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili MuhammedLevent Bülbül, Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Çiğdem Erdoğan, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, ilçe belediye başkanları ve adayları, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilat üyeleri, Muhtarlar, STK ve Oda temsilcileri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Büyük davalar erdemli insanların omuzlarında hedefe ulaşır

Programda konuşan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “Uzun ve titiz bir çalışma sonucu adaylarımızı belirledik. Bugün coşkulu ve heyecanlı bir ortamda sizlerle birlikteyiz. Biz bu davanın bir neferi olmaktan onur duyuyoruz. AK Parti kurulduğu günden bu yana Sakarya’dadavamızın adeta bir kalesi haline gelmiştir. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde partimizin yerel vizyonunu anlatan 2024 seçim beyannamesi ile yenilikçi ve öncü bir belediyecilik noktasında yeni bir sayfa açıyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şeffaf bir belediyecilik hizmeti bizler için her zaman ön planda olacak. Şimdi önümüzde çok önemli bir viraj var. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Yusuf Alemdar olarak belirlendi. Sayın başkanımızla birlikte 2 haftadır sahadayız. Bugün açıklanan ilçe belediye başkanlarımızla da 31 Mart’a kadar saha da olacağız. İnşallah 17-0 iddiamızı korumak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Asıl olan her zaman davadır. Bizim davamız büyük, büyük davalar her zaman erdemli insanların omuzlarında hedefe ulaşır. Rabbim yolumuzu açıp işlerimizi kolay eylesin. Bu vesile ile adaylarımızın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

Bu davanın neferi olmaktan şeref duyuyorum

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Yusuf Alemdar, destek veren herkese teşekkür ederek, “Partimizin kurulduğu 2002’den bugüne kadar sandık müşahitlerimizden meclis üyelerimize, milletvekillerimizden teşkilat mensuplarına kadar tüm dava arkadaşlarımızla anılarımız var. Hamdolsun ki partimizin kuruluşundan itibaren bugüne kadar sizlerle birlikte bıkmadan yorulmadan hizmet etmeye gayret gösterdik. Hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadınız, sizlere şükranlarımı sunuyorum.Bugünde yeni bir seçim arifesinde sizlerin karşısında olmak bizleri ziyadesiyle heyecanlandırıyor. Her şeyden önce şehrimize bugüne kadar hizmet vermiş rahmetli Aziz Duran başkanımız başta olmak üzere, Sayın Zeki Toçoğlu ve Ekrem Yüce başkanıma çok teşekkür ediyorum. Sizler bu davaya sahip çıktıkça liderlerimizin başını dik tuttukça bu dava asla bitmeyecek. Bizim davamız öyle bir büyük davadır ki, bu davaya nefer olmak ancak Allah’ın nasibiyle olur. Bizler de elhamdülillah bu davanın yolunda olmaya Sayın Cumhurbaşkanı’mızın yol arkadaşı olmaktan şeref duyuyorum. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki Sakarya’da liderlerimiz başta olmak üzere bu davaya gönül veren hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz ve Sakarya da en yüksek oyu alacağımıza inanıyorum. Bizler yeni dönemde 16 ilçemiz ile birlikte tüm Sakarya’da hiç kimseyi ayırt etmeden tüm kesimlere eşit hizmet götüreceğiz.Bizim davamız milletinin yolunda millete hizmet etmektir. Bizim davamız Kızıl Elma’dır. Bizim davamız Ortadoğu’dan Balkanlara,Kafkaslardan Afrika’ya kadar tüm mazlumların yanında olmaktır. İnşallah 16 ilçemizde tüm mahallerimizde sizlerle birlikte olacağız. Ben bu vesile ile bu davaya omuz veren herkese teşekkür ediyor, kendimi teşkilatlarıma teşkilatlarımı da Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

Sakarya’nın vereceği destek herkese cesaret olacaktır

Konuşmasında beka vurgusu yapan MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, “Şükürler olsun ki Türkiye’de bütün tehditlere ve tehlikelere karşı bir olmuş, birlik olmuş bir kardeşliği temin ettik. Tarih bize şunu göstermiştir ki bizler tefrikaya ve ayrılığa düştüğümüz zaman hezimete uğrayacağız. Bizler bütün bunların farkındayız. Sadece bugün değil gelecekte de ülkemize karşı gerçekleşecek tüm tehditlere karşı omuz omuza vereceğiz. Türkiye Cumhuriyeti yoluna hızla devam edecektir. Geçtiğimiz beş altı yıl içerisinde yaşadığımız badirelere baktığımızda alınan tedbirlerin ne kadar kıymetli olduğunu çok iyi anlıyoruz. Kim ne derse desin, bizler hukuk ve demokrasi çerçevesinde sorunlarımızı çözmeye devam edeceğiz. Bugün muhalefetin içerisine düştüğüm durum bir bozgun halidir. Bu bozgunu yapan,ülkemizin bekasını hedef alan muhalefetin oyunlarını sizler bozdunuz. Bizler oyun oynamıyoruz, koskoca bir devletin geleceğini konuşuyoruz. Şükürler olsunki Türkiye bugün tüm mazlum coğrafyanın ümididir. Dolayısıyla bizler ülkemizin bağımsızlığını kutsal bilmek durumundayız. Şimdi ise 31 Mart seçimleri var. Devletin genel iradesiyle yerel iradesinin uyum çerisinde çalışacağı yeni bir dönem olacaktır. Bizler 31 Mart’ta Sakarya’dan öyle bir destek vereceğizki ülkemizde bu mücadeleyi destek veren herkese cesaret olacak. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhur İttifakı’mızın Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçemizdeki başkan adaylarımızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan adaylarımız şehrimize hayırlı olsun

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise, “İktidar olunur ama muktedir olunmaz deniliyordu. Ama hem iktidar olunur hem de muktedir olunur diyen, Ayasofya'yı açan, darbeleri adeta çöp sepetine atan davamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın başarı dileklerini iletiyorum. Bizler makamlara değil davaya bağlıyız. Makam gider dava kalır. Hepimiz davanın birer neferiyiz. Bu bilinçle çalışmaya devam ederiz. Sakarya beş yıldır, gündüz gece Ekrem Yüce dedi, gündüz gece çalıştı. Bu bir hizmet yarışı. İnşallah 31 Mart’ta Yusuf başkanımız rekor oyla Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. 16 ilçemizinadayları seçildiğinde Yusuf Başkanımız da her zaman yanlarında olacak. Hepimiz Sakarya'nınmenfaati için gece gündüz çalışan insanlarız. Ben tekrar tüm belediye başkan adaylarımızın şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İşte Cumhur İttifakı’nın 31 Mart Yerel Seçim aday kadrosu;
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Yusuf Alemdar
Adapazarı Belediyesi Başkan Adayı Mutlu Işıksu
Akyazı Belediyesi Başkan Adayı Bilal Soykan
Arifiye Belediyesi Başkan Adayı İsmail Karakullukçu
Erenler Belediyesi Başkan Adayı Rahmi Şengül
Ferizli Belediyesi Başkan Adayı İsmail Gündoğdu
Geyve Belediyesi Başkan Adayı Metin Atalay
Hendek Belediyesi Başkan Adayı Turgut Babaoğlu
Karapürçek Belediyesi Başkan Adayı Ümit Bodur
Karasu Belediyesi Başkan Adayı İshak Sarı
Kaynarca Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Özer
Kocaali Belediyesi Başkan Adayı Turan Yüzücü
Pamukova Belediyesi Başkan Adayı Fatih Akın
Sapanca Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Recayi Çapoğlu
Serdivan Belediyesi Başkan Adayı Osman Çelik
Söğütlü Belediyesi Başkan Adayı Selçuk Kurt
Taraklı Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Pilavcı

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 4 =