Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Yıldırım hem iktidara hem muhalefete yüklendi

"Ne zaman kendinize geleceksiniz "?

SİYASET
Yıldırım hem iktidara hem muhalefete yüklendi

"Ne zaman kendinize geleceksiniz "?

Seçim çalışmaları kapsamında Sakarya’nın her ilçesinde mini mitingler düzenleyen Milli İttifak’ta bugün adres Kocaali ilçesi oldu. Milletvekili adaylarından Eyüp Yıldırım, Suat Hayri Çillioğlu, Fikret Özer, Gürbüz Pertev, Oğuzhan Coşkun ve Abdullah Satır’ın katılımlarıyla ilçe merkezinde düzenlenen mini miting’de Milli İttifak’ın seçim beyannamesinde ülkede yapılması vaat edilen projeler anlatıldı.

Mini mitingte Kocaali halkına seslenen Milletvekili adayı Eyüp Yıldırım yaptıkları çalışmaları aktardı. “Milli İttifak olarak sadece Milletvekili adayları ile değil, il başkanları, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulları ve sandık baş müşahitleri ile tüm zorluklara, tüm imkansızlıklara rağmen milletimizin saadet ve selameti için çalışıyoruz” diyen Eyüp Yıldırım: “16 İlçemizin mahallesinden caddesine, sokağından hanesine, esnafından seyyar satıcısına kadar herkese ulaşarak davamızı anlatıyoruz. Bizler hazineden bir kuruş almadan çalışıyoruz. İmkansızlıklarımız hat safhada ama “İman varsa imkan vardır” sözü ile liderimiz merhum Erbakan hocamız bizlere bu imkansızlıklarla nasıl başa çıkacağımızı göstermiş ve bizlere İman mevcutsa yapılamayacak hiçbir şeyin, ulaşılamayacak hiçbir hedefin olmayacağını öğretmiştir” diye konuştu.

Bizler milletimizin derdiyle dertlenenler olarak gece gündüz demeden, vaktimizi vererek, bedenen koşturarak yeniden büyük Türkiye’nin inşası için çalışıyoruz diyen Yıldırım; “Şimdi önümüzde bir seçim var. Ülkemiz maalesef hak ettiği noktada değil. Millet ne istedi, meclis ne yaptı. Yıllardır dile getirdikleri ve halkımızın en büyük beklentisi olan yeni anayasayı ellerinde tüm imkanlar olmasına rağmen çıkarmadılar. Bir önceki seçimde vaat ettiklerini bu seçim yeniden tekrar ediyorlar” dedi.
Tüm siyasi partilere çağrıda bulunan Milli İttifak Milletvekili adayı Eyüp Yıldırım; “Buradan çok açık bir şekilde sesleniyorum. Ey iktidar partisi ve sadece adı muhalefet olan diğer partiler. Bu çatışma siyasetini, bu kavga söylemlerini terk etmedikçe, siyasi ahlakı muhafaza edip birbirimize kardeş olarak bakmadıkça bu ülkeye hayır getiremezsiniz. Bırakın bu kişisel çıkarlara dayalı rant siyasetini. İslam alemi yangın yerine döndü görmüyor musunuz, ülke olarak felakete doğru koşar adım gidiyoruz idrak edemiyor musunuz, ne zaman kendinize geleceksiniz?” diye sordu.

Ateş bacayı sardıktan sonra ah etmenin faydası yok diyen Yıldırım; “ Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin selametini, insanlığımızın saadetini, İslam aleminin geleceğini dert edinen bir teşkilatız. Bu ülkeye kim hayırda bulunursa duacı olur yardımda bulunmaktan geri durmayız. Ancak birilerine şirin görünmek adına ne makamda bulunursa bulunsun hiç kimse adına yanlışa doğru demeyiz. Biz Milli Görüş mensuplarıyız. Bizim inancımızda güç ve kudret sahibi Amerika, Avrupa, Siyonizm değil yüce Allah’tır. Biz hakkı hakim kılmak için canını feda etmekten çekinmeyen ecdadın torunlarıyız ve Allah nasip ederse 7 Haziran seçimleri sonrasında Hakkı hakim kılmak için çalışacak kadrolarla milletimizi mecliste temsil edeceğiz” diyerek konuşmasını noktaladı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 3 =