Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Vatan Partisi’nde İl Başkanı Bahtiyar Bodur oldu

Kemal Ağralı'nın fefatının ardından yeni il başkanı seçildi Vatan Partisi Sakarya İl Başkanlığı’na, Kemal Ağralı'nın vefatı ile boşalan göreve oy birliği ile Bahtiyar Bodur seçildi. İl Yönetim Kurulu kararı ile alınan bu kararla, Bodur'un İl Başkan Yardımcılığı görevini vekaleten sürdürmesi kararlaştırıldı.

SİYASET
Vatan Partisi’nde İl Başkanı Bahtiyar Bodur oldu

İl yönetim kurulunda değişiklik yok
Toplantıda İl sekreteri İnci Turnuk, Mali sekreter Mehmet Div, Sosyal işler sorumlusu Melike Toy, üye Alican Yoldaş, üye Ali Avşar ve üye Akın Akbulut'un görevlerinde herhangi bir değişiklik yapılmadığı belirtildi.

Tebrik ve başarı
Toplantı sonrası Merkez Karar Kurulu (MHK) üyesi İbrahim Okan Özkan ve Örgütlenme Bürosu üyesi İlyas Gümrükçü, yeni İl Başkanı Bahtiyar Bodur’u tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular.

BODUR: "var gücümüzle çalışacağız"
Toplantı sonrasında bir konuşma yapan Bahtiyar Bodur, yönetim kuruluna teşekkür ederek şunları söyledi: "Partimizin tanıtılması, büyütülmesi, üretim devrimi politikalarımızı ve milli devlet bildirgemizi kitlelere anlatabilmek için var gücümüzle çalışacağız."

Bahtiyar Bodur kimdir?
1954 yılında Geyve'de doğan Bahtiyar Bodur, öğrenimini Sakarya'da tamamladı. Adapazarı Belediyesi ve Türkiye Elektrik Kurumu'nda çalıştıktan sonra 2000 yılında emekli oldu. Halen Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi Sakarya temsilciliği görevini yürüten Bodur, ayrıca aydinliksakarya.com internet sitesinin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmenidir. Evli ve üç çocuk sahibidir. 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 6 =