Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Üstün hastane tartışmasına son noktayı koydu

SİYASET
Üstün hastane tartışmasına son noktayı koydu

Önemli Olan Hastanenin Sakarya’ya Kazandırılmasıdır
İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Milletimiz 1 Kasım’da bize güvendi. Biz de bu güvene sonuna kadar layık olacağız” ifadelerini kullanırken; Genel Başkan Yardımcısı Üstün, “Son günlerde şehrimizde bin yataklı hastane tartışmasına şahit oluyoruz. Tüm ilçelerimiz hemşerilerimize hizmet için yarışıyor. Önemli olan bin yataklı şehir hastanesinin Sakarya’da inşa edilecek olmasıdır. Hastanenin yerinin önemi yok” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti 61. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Serdivan Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Milletvekilleri Mustafa İsen ve Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu da yer aldı.

Zafere İmza Attık
Programın açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Fevzi Kılıç, “1 Kasım seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ettik. Sakarya olarak bir zafere daha imza atmış olduk. Sakarya’da yaklaşık 400 bin oy aldık. Çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. İnşallah Sakarya’da oy sayımızı 500 binlere kadar çıkaracağız. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece büyük zaferlere imza atacağız” diye konuştu.

Hizmetler Devam Edecek
Kılıç’ın ardından AK Parti il ana kademe, gençlik ve kadın kolları faaliyet sunumları gerçekleştirildi. Zehra Hatipoğlu ve Yusuf Demir, 1 Kasım seçim döneminde yapılan çalışmalar hakkında teşkilat mensuplarına ayrıntılı bilgiler verdi.  1 Kasım Seçimlerinde aldığı oy yüzdesi ile Sakarya’nın birinci ilçesi olan Akyazı adına konuşma yapan ilçe başkanı Feyzi Bora, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Kaynarca adına da konuşma yapan Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ise, güçlü iktidar ile hizmetlerin devam edeceğini aktardı.

Hizmetkârız
Programın devamında söz alan Başkan Toçoğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim süreci geçirdik. 1 Kasım seçimlerinde Sakarya’da yüzde 67,3 oy aldık. Şehrimizde aldığımız bu oy oranını korumak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.  Biz milletimizin hizmetkârıyız. Milletimiz bize güvendi. Biz de bu güvene sonuna kadar layık olacağız. Milletvekillerimiz, milletvekili adaylarımız, teşkilatlarımız, meclis üyelerimiz ve ilçe belediyelerimiz üzerine düşen görevi yerine getirdi. Gerçekleştirdiğimiz toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Milletimiz Bize Tekrardan Güvendi
Milletvekili Uncuoğlu, “7 Haziran seçimlerinde milletimizin verdiği mesajı çok iyi anladık. 1 Kasım seçimlerinde milletimize dokunan hamlelerde bulunduk. Milletimiz bize tekrardan güvendi. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken; Milletvekili İsen ise; “1 Kasım seçimlerinde kazanan Türkiye olmuştur. Türkiye’nin kazanması demek; Sakarya’nın kazanması demektir.  Milletimiz bize sorumluluk verdi. Bu sorumluluğu en güzel bir şekilde yerine getireceğiz. Sakarya’nın meseleleri için Ankara’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Sakarya Birinci Oldu

Programın kapanış konuşmasını yapan Genel Başkan Yardımcısı Üstün, “1 Kasım seçimlerinde Marmara Bölgesi’nde Sakarya aldığı oy yüzdesi ile birinci oldu. Türkiye güvenli bir şekilde yoluna devam ediyor. Ankara’da Sakarya’nın hizmetleri için çalışacağız. Sakarya meydanlarında ne söylediysek yerine getireceğiz. Son günlerde şehrimizde bin yataklı hastane tartışmasına şahit oluyoruz. Tüm ilçelerimiz hemşerilerimize hizmet için yarışıyor. Önemli olan bin yataklı şehir hastanesinin Sakarya’da inşa edilecek olmasıdır. Bakanlık yetkilerimiz şehrimize gelecektir. Nüfus, trafik durumu ve arazi konumuna göre en yerinde karar verilecektir” dedi.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 3 =