Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ünver hemşerileriyle bir araya geldi

SİYASET
Ünver hemşerileriyle bir araya geldi

Sakarya Kayserililer Derneği, hemşerileri olan MHP Sakarya ikinci sıra Milletvekili Adayı Orhan Ünver için bir araya geldi.

SAKIZ: “Ünver’in her zaman yanında ve destekçisiyiz”

Vekil Adayı Orhan Ünver ile Serdivan’da kafetaryada bir araya gelen Sakarya Kayserililer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sakızlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyelerinden oluşan heyet; “7 Haziran’da yapılacak olan Genel seçimlerde, MHP Sakarya ikinci sıra Milletvekili Adayı olan Orhan Ünver’in her zaman yanında ve destekçisiyiz. Hemşerimizin başarılarının devamını diliyoruz” diyerek, desteklerini vurguladı.

ÜNVER: “Sakarya, Dünya’nın bir mozaiği’dir”
Hemşerilerinin kendisine vermiş ve vereceği destekten dolayı olduğu teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver; “Biz yıllardır Sakarya’da ikamet ediyoruz. Bizim gibi gerek eğitim, gerekse işleri gereği Sakarya’ya gelen Kayserili hemşerilerini, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde, partim MHP ve adayı olarak yanımızda oldukları için teşekkür ederiz. Biz hiçbir ayırım yapmadan Sakarya’da yaşayan tüm milletlerin adayı olacağız. Bizim için Dünya’nın birçok ülkesinden ve ülkemizin diğer illerinden Sakarya’ya göç etmiş bütün milletler bizim için aynıdır. Kardeşçe yaşadığımız Sakarya, Dünya’nın bir mozaiği’dir. Biz bütün insanların oyuna talibiz” diye konuştu.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 9 =