Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ünver: “Bizimle yürü Sakarya”

Orhan Ünver’e, kurultayda sevgi seli

SİYASET
Ünver: “Bizimle yürü Sakarya”

Orhan Ünver’e, kurultayda sevgi seli

Dün Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşen partisinin 11. Olağan Büyük Kurultay’ına katılan MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Orhan Ünver; burada karşılaştığı partililer ve ülkü ocaklarının sevgi seliyle karşılaşarak büyük ilgi gördü

Bülbül, kurultayın Divan Başkan Yardımcısı oldu
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 11. Olağan Büyük Kurultayı, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından Türki Cumhuriyetlerden gelen çok sayıda partilinin katılımıyla Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti. MHP Sakarya İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül’ün Kurultay Divan Başkan Yardımcısı olduğu kurulan katılan MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Orhan Ünver; burada karşılaştığı partililer, ülkü ocakları ve milletvekilleri tarafından sevgi seliyle karşılaşarak, büyük ilgi gördü.

Kurultayı sonuna kadar takip etti.
Orhan Ünver, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Yeni Gün’de, yeni bir diriliş destanı yazmak, yükselen Türkiye’nin ülküsüyle, yepyeni ümitlerle coşmak için beraberiz, bir aradayız.  Türk’ün Bahar Bayramı’nda yeniden doğuş, yeniden milli doğruluş amacıyla biriz, birlikteyiz. Bugün idrak ettiğimiz Nevruz’un güzelliklerin habercisi olmasını diliyorum. Kucaklaşmak ve kararlılığımızı göstermek için buradayız” diyerek, mesajlarını verdiği kurultayı sonuna kadar takip etti.

MHP’li yöneticileri tebrik etti
Başta Genel Başkan Devlet Bahçeli olmak üzere Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ile Genel başkan yardımcıları, genel sekreter ve genel sekreter yardımcılarına da “hayırlı olsun” dileklerinde bulunan Orhan Ünver, “Sakarya bizimle yürüyecek” mesajını verdi. Salonda Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve Taş Medreseli dostları ile de görüşen MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Orhan Ünver; partisinin 11. Olağan Büyük Kurultayı’nda Kurultay Divan Başkan Yardımcısı olan İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül’ü de tebrik etti. Ünver; “Başkanımıza kurultayda böyle bir görev verilmesi Sakarya için büyük gurur tablosudur” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 2 =