Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Tever, İl Başkanları Toplantısını Değerlendirdi

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında parti genel merkezinde düzenlenen 157. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

SİYASET
Tever, İl Başkanları Toplantısını Değerlendirdi

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, beraberinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Kadın Kolları Başkanvekili Belgin Demirağ ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan ile birlikte AK Parti 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda hazır bulundu. 

Toplantıyı değerlendirerek açıklamalarda bulunan İl Başkanı Tever, “Sayın Cumhurbaşkanımızı Sakarya’mızda en iyi bir şekilde ağırlayarak güzel ve verimli bir günü hep birlikte geride bıraktık. Bugün Ankara’dayız. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle İl Başkanları Toplantımızı parti genel merkezimizde gerçekleştirdik. Önceki gün ise teşkilat başkanımızın başkanlığında 81 il başkanlarımızla daraltışmış toplantıda bir araya gelerek, çalışmalarımızı ve yol haritamızı istişare ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıda gündemdeki iç ve dış konulara değinerek, önemli konulara temas etti. Sayın Cumhurbaşkanımız, biz İl Başkanlarına da şu üç önemli hususu ifade etti. ‘Birincisi, geçtiğimiz 20 yılda ülkemize kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma atılımlarıdır. İkincisi, gencinden yaşlısına her kesimden insanımızın hayatına dokunan eser ve hizmetlerimizdir. Üçüncüsü, muhalefet sadece lafla vakit öldürürken, 2053 vizyonuyla ülkemizin geleceğine dair hayali, programı ve projesi olan tek siyasi hareket olduğumuzu anlatmamızdır. Bunları milletimize her fırsatta anlattığımızda ve onların gönül dünyalarına girdiğimizde, 2023’te müjdeyi vereyim, rekor bir oyla cumhurbaşkanı ve Meclis seçimlerini Allah’ın izniyle göğüsleyebiliriz.’ 

Biz liderimize ve onun kadrolarına inanıyor ve güveniyoruz. Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle 2023 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığını hem de Cumhur İttifakı olarak meclisteki çoğunluğu kazanarak geçmişteki rekorlarımıza bir yenisi daha kazandıracağız. Sakarya olarak partimize ve liderimize en büyük desteği şehrimizden vereceğiz inşallah. AK Parti’miz girdiği her seçimde ve siyasi krizlerden alnın akıyla, başarıyla çıkmıştır.AK Parti’miz aynı aşk, heyecan ve inanç ile huzur, istikrar ve güvenin adresi olmaya devam ediyor.Önümüzdeki günlerde AK Parti Sakarya teşkilatları olarak saha çalışmalarımızı ve ziyaretlerimizi daha da artıracağız. Şehrimizde misafir Bakanlarımızı ve Genel Başkan Yardımcılarımızıağırlayacağız. Haziran 2023 seçimlerine kadar kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirecek, bu zamanın her gününü, her anını en verimli, en etkili bir şekilde değerlendirmek için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Genel Başkan Yardımcımızla, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, İlçe Başkanlarımızla, Belediye Başkanlarımızla, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte sahada, 2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız. Milletin partisi olan AK Parti’mizin, milletimizin gönlündeki yerini daha yükseğe çıkartmak için tüm unsurlarımızla birlikte çalışmalarımız artarak devam edecek” ifadelerine değindi.

Toplantının basına kapalı bölümünde, teşkilatlarla ilgili bilgilendirmeler ve çeşitli konularda istişareler gerçekleştirildi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 2 =