Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

STB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç'in Basın Açıklaması

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm ziyaretçilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

EKONOMİ
STB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç'in Basın Açıklaması

Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca ve Gümrük Müdürü İbrahim Aksoy,Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'Amatör Futbolcular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bektaş, Halkbank Uzunçarşı Şube Müdürü Halil Akbayır,Avukat Ceyhun Kurtuldu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Bekir Uztürk ‘ü ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Yeni görevlerinde başarılar dilediler.

İyi bir sinerji yaratmaya talibiz

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm ziyaretçilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Mustafa Genç ziyaretlerle ilgili olarak insan yaşamı için en temel ihtiyaçlardan olan tarım ve gıda sektöründeki sorunları istişare etme fırsatı bulduklarını belirtti. Mustafa Genç “Bilindiği üzere pandemibize tarımın ve bir ülkenin gıda alanında kendi kendine yeterli olmasının önemini yeniden hatırlattı. Tarım ve gıda konusunda Sakarya için iyi bir sinerji yaratmaya talibiz.Birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle yürüteceğimiz lobicilik çalışmalarında tüm paydaşlarımızın desteği bizim için çok önemlidir.”ifadelerini kullandı.

Sürekli istişare içinde olacağız

Ticaret İl Müdürlüğü ve borsanın aynı bakanlık çatısı altında hizmet verdiğini belirten Mustafa Genç “Ticaret İl Müdürlüğünün Borsalar ve lisanslı depolarla ilgili önemli bir misyonu var. Yürüttüğümüz lisanslı depoculuk faaliyetlerinde de müdürlüğümüz ile sürekli istişare içinde olacağız.İşbirliği içerisinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz.“dedi.

Gençleri tarıma yönlendirmeliyiz

Sakarya Ticaret Borsası BaşkanıMustafa Genç; gençlerin boş zamanlarının değerlendirilmesi, bilgi ve beceri kursları ile gelişiminin sağlanması ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yapmış olduğu faaliyetlerin çok değerli olduğunu belirterek, gençlerin tarıma yönlendirilmesi hususunda müdürlüğümüz ile birlikte sosyal sorumluluk projelerinde yer almayı,gençleri tarımla buluşturmayı canı gönülden istediklerini söyledi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 9 =