Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

STB 'den Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'a ziyaret

Sakarya Ticaret Borsası Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret etti.

EKONOMİ
STB 'den Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'a ziyaret
Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, Meclis Başkanı Bekir Uztürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Taşkıran, Nizamettin Sarı, Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Onay Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret etti.
 
Çalışanı ve üreteni desteklemek hepimizin görevidir
 
Vali Çetin Oktay Kaldırım Sakarya Ticaret Borsasının çalışmalarını yakından takip ettiği belirterek; “Sivil toplum kuruluşlarımızın Sakarya ile ilgili görüş, düşünceleri ve yaşamış oldukları sorunları dinlemeye çalışıyoruz. Bu anlamda Sakarya ekonomisine yön veren ve buranın sosyal hayatında çok önemli paya sahip işadamlarımızla birlikte olmak, onların görüşlerini almak, Sakarya'nın yönetiminde geniş bir vizyon kazandıracaktır. Ayrıca Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulunun vizyonuyla Sakarya için daima güzel projelere imza atacaklarına inancım tam. Tarımı, çalışanı ve üreteni desteklemek hepimizin görevidir.” diyerek Başkan Genç ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Hizmet kalitesini arttıracağız.
 
Kabullerinden dolayı Çetin Oktay Kaldırım’a teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç yeni yönetimin hedefleri hakkında bilgiler verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ziyarette “Üyelerimizin beklentisi adına ciddi bir sorumluluğa sahibiz. Üyelerimizin gelişimi için çabalayıp ilimiz için çalışmalarımızı yürüteceğiz. Valiliğimizin desteği ile hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz mevcut.  Bundan sonraki süreçte valiliğimizin görüş ve önerilerine sık sık başvuracağız. İlimizin ve üyelerimizin gelişimi için paydaşlığımızın ve kurumsal işbirliğimizin önemi bizim için çok büyük.” İfadelerini kullandı.
 
Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 9 =