Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Spor basınında çıkan en makul yorum!

"Şimdi Gitme Zamanı Değil Hatayı Telafi Etme Zamanıdır"

SPOR
Spor basınında çıkan en makul yorum!

"Şimdi Gitme Zamanı Değil Hatayı Telafi Etme Zamanıdır"

Sakaryaspor'un Play Off Finallerinde elenmesinin ardından hemen herkes felaket çanlarına çalmaya başladı.

Bir yandan yönetim istifa sesleri yükselirken, diğer yandan kongre kararı alınıyor.

Uzun yıllar sonra Sakaryaspor'un borçlarını ödeyip, yeniden transferi açması konusunda yürütülen çalışmaların başında yer alan Kulüp Başkanı Selahattin Aydın'ın ne yapacağı ise merak ediliyor.

Sakaryaspor taraftarlarının Selahattin Aydın'ı istifaya davet etmesinin ardından Sakarya Halk Gazetesi Spor Müdürü Ömer Gümüşel, Aydın'ın istifa etmesinin çok yanlış bir karar olacağını ve Aydın'ın hatalardan ders çıkartarak gelecek yıl şampiyon bir takım oluşturması gerektiğini köşesine taşıdı.

Aydın'ın çok güvenilir bir isim olduğunu hatırlatan Ömer Gümüşel, "Bir kere ‘Selahattin Aydın istifa’ diyebilmek için yerine gelecek ismi de bir kenara yazmak gerekir. Diyelim ki Selahattin Aydın gitti. Ne olacak? Yine eski yüzlere mi döneceğiz? Eskiden bu görevi yapanların ne faydası olmuş ki şimdi olsun? Zaten onlar yüzünden transfer yasağımız yok muydu? Artık onların devri bitti. O bir kere net. İlle de Selahattin Aydın gidecekse yeni bir yüz lazım. En az Selahattin Aydın kadar mali konularda güvenilir bir isim. Var mı? Benim aklıma gelmiyor.  Selahattin Aydın’ın yapması gereken (eğer bir daha aday olacaksa) yönetimini sil baştan değiştirmek olmalı. Yönetim içinde Selahattin Aydın’ı yanlış yönlendiren isimlerin olduğunu düşünüyorum. Daha güçlü isimlerle, daha etkili ve aktif bir yönetim tarzı Sakaryaspor’u ayağa kaldırır.

Evet Aydın ve yönetmi sportif anlamda başarısız. Kriz yönetme konusunda büyük eksikler de var. Bu satırlarda yazamayacağım türden büyük yanlışları da oldu. Ancak herşeye rağmen bu takım transferi açmışsa bu Selahattin Aydın’a olan güven ile olmuştur. Yoksa 5 yıl boyunca gelen başkanlar açardı bu tıkanan yolu.

Başarısızsın Selahattin Başkan. Yapabilecekken finalden dönmek sizin suçunuz. Ancak şimdi gitme zamanı değil, hatayı telafi etme zamanıdır" diyerek, Aydın'a gitme kal dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 7 =