Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

SAÜ Endüstri Mühendisliği Mezunları Hasret Giderdi

1981’den beri mezun veren SAÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Mezunları, SAÜ Kampüsünde buluşarak hasret giderdi.

GÜNCEL
SAÜ Endüstri Mühendisliği Mezunları Hasret Giderdi

1977 yılında eğitime başlayan ve 1981’den bu yana 43 yıldır mezun veren Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunları, SAÜ Kampüsünde bir araya gelerek hasret giderdi.
Doç. Dr. Tülay Korkusuz Polat’ın ve Doç. Dr. Tijen Över Özçelik’in organize ettiğiprogram SAÜ Kongre merkezinde gerçekleşti. SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, SAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit Yaşar, SAÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Orhan Torkul, SAÜ Endüstri Mühendisliği emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. İ. Mete Doğruer ve Prof. Dr. Cemalettin Kubat ve bölüm öğretim üyelerinin de katıldığı ve Doç. Dr. Tülay Korkusuz Polat’ın yönettiği programda söz alan bölüm başkanı Prof. Dr. Orhan Torkul, ‘Birçok kurumda bizleri onore eden, görevler alan ve birçok ulusal / uluslararası başarılara imza atan mezunlarımız var. Onlarla iftihar ediyoruz. SAÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak, mezunlarımızla daha yakın olmak ve onların deneyimlerini bölüm öğrencilerimize aktarmak istiyoruz. Bu konuda bir danışma kurulu oluşturduk. Önümüzdeki günlerde bazı projeleri hayata geçirme hazırlığındayız. Geleneksel Mezunlar Günümüze katılan her mezunumuza ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi.
Bölümün 1977 girişli ve 773001 numaralı ilk mezunu Kalite uzmanı Veysel Karafilik’in, tüm mezunlar adına veciz bir konuşma yaptığı buluşmaya, ikinci dönem mezunlarından girişimci Metin Doğan ve Mahmut Ekşi, emekli Öğretim Görevlisi Sıtkı Gürdrama, TEİAŞ yöneticisi T. Necdet Çetin ve Yazar Fahri Tuna’nın yanı sıra sonraki dönem mezunlarından çok sayıda mühendis katılarak hasret giderdiler. Mezunlar, 2025 Mayıs ayındaki SAÜ Endüstri Mühendisliği Mezunları Pilavı’nda tekrar buluşmak dileğiyle vedalaştılar.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 7 =