Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

SATSO Heyeti Ankara’da milletvekilleriyle bir araya geldi

Ankara’dan “Önce Sakarya” mesajı verdiler.

EKONOMİ
SATSO Heyeti Ankara’da milletvekilleriyle bir araya geldi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Milletvekilleri; Recep Uncuoğlu ve Çiğdem Erdoğan Atabek’le Ankara’da Ak Parti Genel Merkezinde bir araya geldi.

Söz konusu ziyarette SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’a Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Tiryaki, Sayman Üye Volkan Terzioğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Suat Akın, Ekrem Seçgin, Behlül Bayrak, Bilal Arabacıoğlu ve Orhan Gazi Kılıçaslan eşlik etti.

Ziyaret programı ile ilgili değerlendirmede bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ Sakarya’nın olması gereken noktaya ulaşması adına ortak akıl ve iş birliği  çerçevesinde şehrin faydasına yönelik çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak; “AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu ile Çiğdem Erdoğan Atabek’e nazik misafirperverlikleri, iyi dileklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.

Biz, motivasyonu Sakarya’nın gelişimi olan, bu yönde üyelerinden aldığı gücü verimli kullanarak her alanda çalışan bir kurumuz. Tüm çalışmalarımızda önceliğimiz, katılımcı yönetim ve ortak akıldır.

Bu doğrultuda milletvekillerimizin destekleri, katkıları, iş birlikleri her zaman önemli olmuştur. Yeni dönemde de bu akıl birliği ortamı içerisinde, Sakarya önceliğinde iletişimi sürekli kılarak ortak vizyonda çalışmaktan mutluluk duyacağız.

Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz’a, Sakarya Milletvekillerimiz; Recep Uncuoğlu ile Çiğdem Erdoğan Atabek’le birlikte şehrimizin öncelikli konuları, çözüm önerileri ile ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Şehrimize, camiamıza katkıları, destekleri ve nazik ev sahipliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

SATSO'yu ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz "Öncelikle geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde güven tazeleyerek tekrar SATSO Yönetim Kurulu Başkanı olan Akgün Bey'e ve değerli üyelere başarılar diliyorum. Sakarya'nın ekonomisine, ticaretine katkıda bulunmak için elini taşın altına koyma çabası olan herkesin, değer üretecek olan her çalışmanın yanında yer almaya hazırız. Teşkilatlarımız, milletvekillerimiz, belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla beraber hareket etmenin her zaman gayreti içerisindeyiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz görüşmede iş dünyasının sorunları ve şehrimizin genel durumu ile çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulunduk. İlimizin sanayi ve ticaret dünyasından daha fazla pay alması vizyonuyla hareket eden, 'Önce Sakarya' diyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ise SATSO’nun Sakarya’nın gelişimine verdiği katkılarına yeni dönemde de devam edeceği vurgusunu yaparak; “Yeniden SATSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sakarya’mızın gelişiminde önemli rolü ve görevleri bulunan SATSO, inanıyorum ki bundan böyle de şehrimizin her alanda ilerlemesine katkı sağlayacak önemli misyonlarını, istişare kültürünü yaşatarak hayata geçirecektir. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Güven tazeleyerek yeniden seçilen SATSO Yönetim Kurulu Başkanımız A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyelerini Genel Merkezimizde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. SATSO’nun şehrimizin gelişimi adına verdiği çabayı, üyelerini temsil etmenin sorumluluğu ve yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Her alanda görüş alışverişini sürdürdüğümüz, iletişim ve akıl birliği kurduğumuz bir kurumumuzdur. Bugün de Sakarya’mız üzerine istişarede bulunduk. Bu birliktelik ve güç birliği, Sakarya’mıza gelişmeve katkı olarak geri dönecektir. Kendilerine yeni dönemlerinde başarılar diliyorum.” dedi.”

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 3 =