Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

SATSO Başkanı Altuğ, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u Ağırladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’u makamında ziyaret etti.

EKONOMİ
SATSO Başkanı Altuğ, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u Ağırladı

SATSO Ticaret AR-GE Komisyonu Başkanı Meclis Üyesi Behlül Bayrak’ın da eşlik ettiği ziyarette Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Başkan Altuğ’a babasının vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.Söz konusu ziyaret kapsamında ayrıca,Temmuz ayında SATSO Hizmet Kampüsünde faaliyete başlayan Sakarya 9. Noterliği’ne de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Sakarya Milletvekili Yavuz, “Akgün Başkanımıza ve ailesine sabırlar, Merhum Mehmet Fevzi amcamıza da rahmet diliyorum.

SATSO son yıllarda güzel işler başardı. Yoğun yatırımların devam ettiği bu bölgeye çok güzel bir hizmet kampüsü kazandırdı. İçerisine birçok imkanı sığdırdı. 9. Noterliğin açılması konusunda hep birlikte ciddi uğraşlar verdik. Akgün Başkanımız ile sürekli irtibat halindeydik ve bölge için önemli bir hizmet de açılmış oldu. Hayırlı olmasını diliyorum. Misafirperverliğinden dolayı SATSO ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.

SATSO Başkanı A. Akgün Altuğ ise; “Sayın Milletvekilimize ziyareti ve başsağlığı dilekleri için teşekkür ediyorum. Hizmet Kampüsümüzde bir noter olması fikrini kendisine ilettiğimde ilk günden itibaren büyük çaba göstererek yardımcı oldu ve 9. Noterliği kampüsümüz içerisinde faaliyete geçti. İş dünyamız ve kıymetli Sakaryalılar için çok güzel bir kampüs oluşturduk. Noter işlemlerinde de trafik, otopark, zaman sıkıntısı olmadan hizmet alınabilecek. Yardımları için Sakarya Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz’a tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 8 =