Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sapanca’da Off-Road ve Kamp Festivali Başlıyor!

Sapanca Off - Road Kulübü SOFFDER, bu hafta sonu adrenalin dolu bir etkinlik ile karşımıza çıkıyor.

SPOR
Sapanca’da Off-Road ve Kamp Festivali Başlıyor!

Sapanca Off - Road Kulübü SOFFDER, bu hafta sonu adrenalin dolu bir etkinlik ile karşımıza çıkıyor.

Sapanca Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan Off-Road ve Kamp Festivali, doğa tutkunları ve macera severler için unutulmaz bir deneyim sunacak. 28-30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek festivalde, hem off-road yarışları hem de eğlenceli kamp aktiviteleri yer alacak.

Festival programı 28 Haziran Cuma günü kamp alanına katılım ile başlayacak. Katılımcılar, Sapanca’nın eşsiz doğasında kamp kurarak, doğayla iç içe vakit
geçirme fırsatı da bulacaklar. Cumartesi günü ise mini bir konser ve sahne gösterileri ile eğlence doruğa çıkacak. Müzik eşliğinde keyifli anlar yaşanırken, doğaseverler
birbirleriyle tanışma ve kaynaşma imkânı bulacaklar.

Cumartesi günü gerçekleştirilecek Extreme yarışları, heyecan arayanları bekliyor Zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele edecek yarışmacılar, hünerlerini cumartesi gününden itibaren sergileyecekler. Pazar günü ise off-road araçlarının yarışları düzenlenecek. Sürat, beceri ve dayanıklılığın ön planda olacağı bu yarışlarda, katılımcılar araçlarının sınırlarını zorlayacaklar. 

Sapanca Off-Road Kulübü Başkanı Gökhan Özyazıcı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu festival, doğa ve adrenalin tutkunlarını bir araya getiren özel bir etkinlik olacak. Sapanca’nın doğal güzellikleri eşliğinde hem eğlenceli vakit geçirecek hem de heyecan dolu yarışlara tanık olacağız. Sapanca Belediye Başkanımız Sayın Nihat Arda Şahin’e festivalimize verdiği destek için teşekkür ediyorum" dedi.

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, "Sapanca’nın tanıtımına katkı sağlayan bu tür etkinlikleri desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Doğaseverleri ve off - road tutkunlarını bu festivalde görmekten, Sapanca’mızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 8 =